Easeus Partition Master D Yi Uçurdu
-
EaseUS Partition Master 9.3.0 kurdum C yi genişletiyim diye yaptım res çektim işlemi tamamlayamadı takıldı bende res çektim şimdi D ye tıklıyorum biçimlendir çıkıyo bu işlemi nasıl geri alabilriim butün herşey uçtu mu yardım lütfen
-
1- genişletme işlemlerinde her yazılımda yazar. herhangi bir riske karşı yedek alın.
2- işlem bitmeden reset atmışsın.
http://www.partition-recovery.com/
şunun full sürümünü falan dene
-
şimdi D yi biçimlendirsem sağlam olarak verileri geri alabilirmiyim gerçi başka sanşımda yok da
-
şunu bi dene :
1- hiren boot cd ile portable xp den bilgisayarı aç ...
2- masaüstünde kısayolu görürsün zaten hiren cd programlarında prtition - boot - hdd bölümünde "partition find and mount" diye bi program var onu kullanarak bak partitionu bulabilirsen başka bi taşınabilir hdd ye sana disk olarak yedekleyebilirsin ...
3- yukardakileri bi dene olursa devamın yazıcam ...
edit : laaa sakın biçimlendirme ... raw diyor demi ? pisiko gibi "formatlimmi aabi formatliimmi hııı hııı" diyor bilirim başıma geldi ... sakın uyma ...
radres tarafından 03/Mar/14 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Serdarr bunu yazdı
şunu bi dene :
1- hiren boot cd ile portable xp den bilgisayarı aç ...
2- masaüstünde kısayolu görürsün zaten hiren cd programlarında prtition - boot - hdd bölümünde "partition find and mount" diye bi program var onu kullanarak bak partitionu bulabilirsen başka bi taşınabilir hdd ye sana disk olarak yedekleyebilirsin ...
3- yukardakileri bi dene olursa devamın yazıcam ...
edit : laaa sakın biçimlendirme ... raw diyor demi ? pisiko gibi "formatlimmi aabi formatliimmi hııı hııı" diyor bilirim başıma geldi ... sakın uyma ...
yok biçimlendirmedim hallettim de 120 gb den 50 gb kalmış oda önemsizler ücretsiz geri alabiliecegim bi program var mı ya da internette full u olan