Easy Cafe
-
kendi bilgisayar salonumuza easy cafe programını kurduk. 5 bilgisayar var. 2 bilgisayar ana bilgisayarı görmedi. görmeyen bilgisayarlarda easy cafe aktif olunca bilgisayarı acamıyoruz. direk program acılıyor. şimdi programı kaldırmamız lazım... ne yapabiliriz....
-
programi kurarken sifre sormustur
sifreyi girip acabilirsin bilgisayari
kaldirabilirsin sonra programi
-
1. buyuk harflerle konu acmak yasssak
2. easy cafe,hani icinde cafe kelimesi gecio diye muzik sanat televizyon sinifinda kabul edebiliosan o da ilginc. yani konu da yanlis yerde
3. sen muhtemelen inndir com gibi biyerden indirip kurdun o alet sadece 3 pc ye izin verir sinirli kullanimdi,cafen falan varsa ruhsat muhsat gondermen lazim kac pc n varsa ona gore lisans verirler
4. prog kaldirmak icin sag tiklarsin reset username TINASOFT password EASYCAFE yada tam tersi olmasi lazim ordan deaktif eder kaldirirsin rene seni forumdan kaldirmadan bu yaziyi okuyabilirsen
-
yanlışlıktan dolayı özür dileriz. senin dediğini yapmaya calıştık ama. programı kaldıramıyoruz. program ekle kaldırda yok. program files tan silemiyoruz. silmek için programı kapatın diyor...
-
hoca önce anabilgisayardan ayarlarını yap. izinlerini ver. seçeneklerde kullanıcı bilgisayarlarda geçerli olacak izinler olması lazım. easy cafenin bi ana bilgisayara yüklenmesi gereken prosu var bi de kullanıcılara. sen ana bilgisayara yüklemen gereken proyu kullanıcılara da yüklemediğinden eminsen ip adreslerini kontrol et. programı ücretsiz register etmediysen de 3 bilgisayardan fazlasına izin vermiyor olabilir. o proyu ben teee bıldır da kullanıyodum :) unuttum ayarlarını. yardımcı olursa kolay gele.
-
Şimdi hoca 5 tane makina var diyosun ana makinada ikisi görmüyosa
Büyük harflerle
Kullanıcı adı: TINASOFT
Şifrei:easycafe
yazıyosun ve ordan ip bölüme ana masanın ip adresini yazıp kaydet diyosun sorun büyük ihtimalle düzelir ama illada kaldırmak istiyorum diyosan
başlat çalıştır msconfig yaz easycafe client seçenegini pasif yap ve yeniden başlattığında program files dan silebilirsin cünkü system de çalışıyor olmuyacak.