Easy Cafe Anlayan Birileri Varmı ?
-
İnternet kafede çalışıyorum bilgisayarlar kendiliğinden kapanmaya başladı :S Açıyorum örneğin süresiz 5 dk sonra yine mavi ekrana düşüyor tekrar açıyorum 10 dk sonra yine dşüyor yine açıyorum bu defa kapanmıyor :) 5 makina da bu problem var diğerleri sağlam. Anlayamadım gitti... (Mavi ekran dediğim kullanıma açılmamış hali ) Yardım eden olursa gelsin 5 saat ücretsiz otursun :D:D:D:D:D
-
25 kuruşa 15dk'lık açılıyormu halen hocam.
deepfreeze i kaldırp easycafe clientini yeniden kurmayı deneyebilirsin.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
İnternet kafede çalışıyorum bilgisayarlar kendiliğinden kapanmaya başladı :S Açıyorum örneğin süresiz 5 dk sonra yine mavi ekrana düşüyor tekrar açıyorum 10 dk sonra yine dşüyor yine açıyorum bu defa kapanmıyor :) 5 makina da bu problem var diğerleri sağlam. Anlayamadım gitti... (Mavi ekran dediğim kullanıma açılmamış hali ) Yardım eden olursa gelsin 5 saat ücretsiz otursun :D:D:D:D:D
-----------------------------hocam kaldır tekrar kur çokmu saçma oldu :D
-
Evet :D saçma oldu denedim çünkü yemiyor :F yok hacı ayrıca 15 dk açmıyoruz 30 dan aşağısı kurtarmıyor :F
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
Evet :D saçma oldu denedim çünkü yemiyor :F yok hacı ayrıca 15 dk açmıyoruz 30 dan aşağısı kurtarmıyor :F
-----------------------------ozaman sorun serverde anabilgisayarın yazılımını yeniden kurmayı deneyin hocam:W
-
hatırladığım kadarıyla easy cafede makine başına kullanım süresi veriyosun. o süre sıfırlanmıştır tekrar 99999999 dakika süre verirsen sorun çözülür.
-
geçmiş olsun virüs bulaştı
-
handy cafe kur ücretsiz
-
Hacı akınsoft kur bence 10 numara ben hıc sorun yasamadım daha :D
-
Ömrümü yedi o easy cafe : ) hocam her makinanın üyeliği var serverda gir üyeliklere süre ekle
-
süre verdim yine olmuyor :D