Easy Cafenin Eksik Yanı
-
Bi kafeye girdiniz herhangi bi makineye oturun easy cafe warsa ohhh cok ii beleş oynıyacaksınız
yapacagınız iş cok basit entera basılı tutun ardından usta şu makineyi açsana bi die sesleniwerin
gerisi biraz şans işi eger easy kafenin kullanıcı adı we parola soran ekranı bilgisayar acıldıktan sonra arka planda kalıyorsa (olece biraz dursun sonra kapatsanızda olur) bedawa oturmayı basardınız demektir ana makinede sizin bilgisayarı acık ama easy kafe ekranı warmış gibi goruor fakat siz istediginiz işlemi ucretsiz yapıyorsunuz
Ama eger adam akıllıysa makinenin kullanım bilgilerine girdiginde sizin makinenizden ne kadar zaman UCRETSIZ OTURUM yaptıgınızı gorebilir.
son olarak makineden kalkma : çok basit eger hiç para wermek istemiosanız çek reseti kalk yoq ayıp olur 11 saat oturdum biraz bişiler weriyim diosan çek reseti ardından tekrar normal açtırt makineyi biraz daha otur ondan sonra kalk hesabı ode
eger reset çekmeden kalkarsanız hesap odemeye gittiginizde kafe sahibi size sunu sorar sen ne zaman oturdun burada açık werirsiniz o yuzden reset cekmeden kalkmayin :D -
zaten bitek bu akıl lazlardan cıkar ((bende lazım))
-
bunu oglen 12den sonra normal insanlar gibi beyinimiz cift motordan tek motora dusunce bulmuştum ( lazların kafası 12den sonra calısmaz dienlere cewabımdır )
-
bi deneyim. parknette özkan abiye kazık atam ama anlarsa züker beni orada :D
-
kardeş yazık günah ya. bence hiç öyle şeylere yeltenmeyin. kul hakkı en büyük günahlar arasında ilk sırada...
Toplam Hit: 1034 Toplam Mesaj: 5