folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Easy Recorver Programı Acil Yardım!

Easy Recorver Programı Acil Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler.programı kurdum..olanlar malum...recorvry yaptım dosyalar gözüktü fakat kutucuklara basıp almak istedğim dosyaları seçmek istiyorum hicbir tepki vermiyor program.altta sürekli olarak building tree diyor ve bişi doluyor.ne yapmam gerekiyor.bayadır da bekledim..hiçbir dosyayı işaretleyemiyorum..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Aynen bende de olmuştu böyle bir olay, başka kurtarma programlarına yönelmiştim.

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

format recovery yaptıysan o building tree nin dolması uzun sürebilir bekleyeceksin mecburen. veya taramadan önce format veya advanced bu ikisinden birinde dosya uzantısı ile aramayı kısıtlarsan istediğin şeyi daha rahat bulabilirsin.

Toplam Hit: 761 Toplam Mesaj: 3