Easycafe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

bahçelievler de cafe işletiyorum beyler bi sorunum var cözemedim.gitti. 

Amd athlon x2 gforce 7200 1 gb kingston ram 17 inc lcd jetwiew monitör 250 gb samsung hdd msı k9agm2 anakart bi makinam var

makinanın özellikleri yukarıda easycafe kurulu makinadan normal hesap açınca 20 30 dk sonra hesap kestigimde monitör kapanıyor fakat masa hala açık.anamasadan mavi gözüküyor ama makinanın monitörü kapanıyor cözemedim

Denediklerim:Güç seçeneklerine baktım ilk bi şey olmadı gene aynı ekran kartı driver ına baktım yenisi çıkmışmı diye
    aynı easycafe seçeneklerine baktım gene aynı easycafeyi kaldırdım tekrar kurdum sonuç degişmedi yardımcı olabilecek arkadaşlar bi şeyler önerirseniz sevinirim.ekran kartını söküp tekrar taktım driverini yükleyip kaldırdım.sonuç hüsran

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    Ekran Solla Kayık Bi şekilde Açılıyor ekran kartının driver ı devreye girince düzeliyor kaldırdım tekrar yükledim yine bir şey olmadı ekran kartındamı problem var acaba ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ekrankartında bişi war kesin belki yüklediğin drvr lar beta olabilir yanında gelen cd sile sorun oluyorsa garantiye ver sorunu söle yapsınlar başka çare yok gibi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    easy cafe de bu tip hataları verdigini görmüştüm istersen bir de handy cafe ile dene.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek

Abi bu tip cafe programlarından uzak duracan ver 200 lira al Akınsoft kur hiçbir sorun yok 3 senedir kullanıoyrum paşalar gibi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek
    4 senedir cafe işletirim en güzeli  bedava olan hadycafedir daha üstüne tanımam. akınsoft  ile easycafede yolsuzluk yapabiliyon ama handycafede olmuyor :P:P:P
Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 6