Easycafe
-
bahçelievler de cafe işletiyorum beyler bi sorunum var cözemedim.gitti.
Amd athlon x2 gforce 7200 1 gb kingston ram 17 inc lcd jetwiew monitör 250 gb samsung hdd msı k9agm2 anakart bi makinam var
makinanın özellikleri yukarıda easycafe kurulu makinadan normal hesap açınca 20 30 dk sonra hesap kestigimde monitör kapanıyor fakat masa hala açık.anamasadan mavi gözüküyor ama makinanın monitörü kapanıyor cözemedim
Denediklerim:Güç seçeneklerine baktım ilk bi şey olmadı gene aynı ekran kartı driver ına baktım yenisi çıkmışmı diye
aynı easycafe seçeneklerine baktım gene aynı easycafeyi kaldırdım tekrar kurdum sonuç degişmedi yardımcı olabilecek arkadaşlar bi şeyler önerirseniz sevinirim.ekran kartını söküp tekrar taktım driverini yükleyip kaldırdım.sonuç hüsran -
Ekran Solla Kayık Bi şekilde Açılıyor ekran kartının driver ı devreye girince düzeliyor kaldırdım tekrar yükledim yine bir şey olmadı ekran kartındamı problem var acaba ?
-
ekrankartında bişi war kesin belki yüklediğin drvr lar beta olabilir yanında gelen cd sile sorun oluyorsa garantiye ver sorunu söle yapsınlar başka çare yok gibi
-
easy cafe de bu tip hataları verdigini görmüştüm istersen bir de handy cafe ile dene.
-
Abi bu tip cafe programlarından uzak duracan ver 200 lira al Akınsoft kur hiçbir sorun yok 3 senedir kullanıoyrum paşalar gibi :)
-
4 senedir cafe işletirim en güzeli bedava olan hadycafedir daha üstüne tanımam. akınsoft ile easycafede yolsuzluk yapabiliyon ama handycafede olmuyor :P:P:P