Ebay Alışveriş - Gümrük Sorunu
-
hocalar bu aleti almak istiyorum bu siteden. İstediğim alet :
hocalar trye gelirken sorun oluşur mu? oluşabilecek sorunlar nelerdir? bi yardım etseniz ?
-
up up
bi daha konu açmayım benzeri bi soru benimkide
bende dealextremden tablet alayım diyorum 150€ nun altı gümrükten geçiyormu halen ? ve tablet, telefon vs cihazlar sorun çıkarırı mı ?
-
gift yazsinlar degeride dusuk gostersinler abd den gelen takilabilir cinden gelen takilmaz heralde bide adam paketi acikmicak sekilde bantlasin felan
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------gift yazsinlar degeride dusuk gostersinler abd den gelen takilabilir cinden gelen takilmaz heralde bide adam paketi acikmicak sekilde bantlasin felan
-----------------------------
aynen ucuz bişey gibi gösterilsin. ama takılma riski var -
gümrük eski gümrük değil artık, gelen ürünlerin fiyatları genelde biliniyor çok ıvır zıvır olmadığı sürece.takılma riski yüksek.
@FOXXLY hayır 75€ düşürüldü. tablet telefon cihazlar evet sorun çıkabilir ama kesin konuşamam. benim kuzen ticaretini yaptı uzun süre boyunca tabletlerin. telefonuda zarfa koyup gönderten bi arkadaşım oldu. ikiside problem yaşamadı.
en kötü gidersiniz anlatırsınız amcam hediye yollamış diye, yerlerse artık.. tabi kesinlikle gift olarak işaretlettirin. birde elektronik işte kamera vs gönderirken şey yapın yedek parça, veya tamir için gönderildi gibi ifadeler koydurursanız (birde pili ayrı göndertme imkanınız varsa) %95 geçer.
-
Takılmadan gonderebilirim. 00996 772 287 083 tablet bilgisayar takılır ama kamera düsük fiyatla geliyor. denenmiştir.
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------Takılmadan gonderebilirim. 00996 772 287 083 tablet bilgisayar takılır ama kamera düsük fiyatla geliyor. denenmiştir.
-----------------------------hocam burda açıklasan ? Ne kadara getirtebilrsin? BU fiyattaki bir ürünü. Bursada oturuyorum. Tam olarak buraya kadar gelmesi ne kadara patlar bana. ? Hem diğer arkadaşlarda yararlanırlar..
-
upup :)
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------Takılmadan gonderebilirim. 00996 772 287 083 tablet bilgisayar takılır ama kamera düsük fiyatla geliyor. denenmiştir.
-----------------------------valla düşük fiyatla gönderilebilecekse, lens ihtiyaçlarım tripod vs hepsini listelerim :D