Ebay Alışveriş - Gümrük Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocalar bu aleti almak istiyorum bu siteden. İstediğim alet :

http://www.ebay.com/ctg/Canon-EOS-Rebel-T2i-550D-18-0-MP-Digital-SLR-Camera-Black-Kit-w-EF-S-18-55mm-Lens-/100173318?LH_ItemCondition=1000&_dmpt=Digital_Cameras&_pcategid=31388&_pcatid=782&_refkw=eos+550d

hocalar trye gelirken sorun oluşur mu? oluşabilecek sorunlar nelerdir? bi yardım etseniz ?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

up up

bi daha konu açmayım benzeri bi soru benimkide

bende dealextremden tablet alayım diyorum 150€ nun altı gümrükten geçiyormu halen ? ve tablet, telefon vs cihazlar sorun çıkarırı mı ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gift yazsinlar degeride dusuk gostersinler abd den gelen takilabilir cinden gelen takilmaz heralde bide adam paketi acikmicak sekilde bantlasin felan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:
    -----------------------------

gift yazsinlar degeride dusuk gostersinler abd den gelen takilabilir cinden gelen takilmaz heralde bide adam paketi acikmicak sekilde bantlasin felan

aynen ucuz bişey gibi gösterilsin. ama takılma riski var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

gümrük eski gümrük değil artık, gelen ürünlerin fiyatları genelde biliniyor çok ıvır zıvır olmadığı sürece.takılma riski yüksek.

@FOXXLY hayır 75€ düşürüldü. tablet telefon cihazlar evet sorun çıkabilir ama kesin konuşamam. benim kuzen ticaretini yaptı uzun süre boyunca tabletlerin. telefonuda zarfa koyup gönderten bi arkadaşım oldu. ikiside problem yaşamadı.

en kötü gidersiniz anlatırsınız amcam hediye yollamış diye, yerlerse artık.. tabi kesinlikle gift olarak işaretlettirin. birde elektronik işte kamera vs gönderirken şey yapın yedek parça, veya tamir için gönderildi gibi ifadeler koydurursanız (birde pili ayrı göndertme imkanınız varsa) %95 geçer.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Takılmadan gonderebilirim.   00996 772 287  083       tablet bilgisayar takılır ama kamera düsük fiyatla geliyor. denenmiştir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

scarletbeard2 bunu yazdı:

Takılmadan gonderebilirim.   00996 772 287  083       tablet bilgisayar takılır ama kamera düsük fiyatla geliyor. denenmiştir.

hocam burda açıklasan ? Ne kadara getirtebilrsin? BU fiyattaki bir ürünü. Bursada oturuyorum. Tam olarak buraya kadar gelmesi ne kadara patlar bana. ? Hem diğer arkadaşlarda yararlanırlar..

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

upup :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

scarletbeard2 bunu yazdı:

valla düşük fiyatla gönderilebilecekse, lens ihtiyaçlarım tripod vs hepsini listelerim :D

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 1450 Toplam Mesaj: 9