folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Ebay Daki İphone Ler Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz"

Ebay Daki İphone Ler Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Şimdi ABD den iphone işi yan yattı gibi biraz 

amerikadan isteme siteleri hakkında pek iyi yorumlar okumadım gidecek arkadaşta cevap vermedi ebay dan bakıyorum ama bir çok şeyin çözemedim şu şudur diye bilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum 

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

ebay'e gir, hesap ac sonra iphone diye arattir, odeme paypal en kolayi, turkiyeden paypal hesabi actir, posta adresi senin olsun cunku paypal adresine gondermesi genelde en cok tercih edilen yol.

ancak trde oldugun icin abd'li saticilarin cogu sana satmaya bilir. o yuzden amerikada guvendigin birisi varsa teli alip ona postalatirsin oda tel eline gectikten sonra sana gonderir,

Eger arkadasina postalaticaksan paypal adresini onun adresine cevir yeter.

olay bukadar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

eBay'dekiler unlock lumu

jailbreak yapilmis mi bunlara bakmak lazim

gerci her sekilde hic bir garantisi yoktur pek onlarin

I find your lack of faith disturbing.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

peki bu AT&T olunca sözleşmelimi oluyor sözleşme bitti satıyorum gibi bişemi 

http://cgi.ebay.com/APPLE-IPHONE-3G-8GB-BLACK-AT-T-Used-Mint-IN-BOX-1-Day_W0QQitemZ250438474655QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item3a4f4bdb9f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65:12|66:2|39:1|72:1234|240:1318|301:1|293:1|294:50  

bu linkteki nasıl ? 

-----------------------------

ya hoca ıphone u ne yapacan dünyada son telefon olarak bu kalsa gönül rahatlığıyla almam :) bak 1 ay içinde N 97 çıkacak o telefon piyasanın en iyisi olacak sonra pişman olma :)

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ebay'den alınan telefon türkiye gümrüğündeki xray cihazından gecer geçmez anlaşılır ve aynı gün geri postalanır boşuna kasmayın.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya xray olayı şehir efsanesi üzerine hedaye dir die yazdırıcam ozaman ellemiyolar 
    nokia nın o teli bin tl ye gelir tr ye belkide fazla iphone max 250$ güzel şeler var gibi görünüyo ebayda

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 7