Ebay Daki İphone Ler Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz"
-
Şimdi ABD den iphone işi yan yattı gibi biraz
amerikadan isteme siteleri hakkında pek iyi yorumlar okumadım gidecek arkadaşta cevap vermedi ebay dan bakıyorum ama bir çok şeyin çözemedim şu şudur diye bilecek arkadaşlardan yardım talep ediyorum
-
ebay'e gir, hesap ac sonra iphone diye arattir, odeme paypal en kolayi, turkiyeden paypal hesabi actir, posta adresi senin olsun cunku paypal adresine gondermesi genelde en cok tercih edilen yol.
ancak trde oldugun icin abd'li saticilarin cogu sana satmaya bilir. o yuzden amerikada guvendigin birisi varsa teli alip ona postalatirsin oda tel eline gectikten sonra sana gonderir,
Eger arkadasina postalaticaksan paypal adresini onun adresine cevir yeter.
olay bukadar.
-
eBay'dekiler unlock lumu
jailbreak yapilmis mi bunlara bakmak lazim
gerci her sekilde hic bir garantisi yoktur pek onlarin
-
peki bu AT&T olunca sözleşmelimi oluyor sözleşme bitti satıyorum gibi bişemi
bu linkteki nasıl ?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------peki bu AT&T olunca sözleşmelimi oluyor sözleşme bitti satıyorum gibi bişemi
bu linkteki nasıl ?
-----------------------------ya hoca ıphone u ne yapacan dünyada son telefon olarak bu kalsa gönül rahatlığıyla almam :) bak 1 ay içinde N 97 çıkacak o telefon piyasanın en iyisi olacak sonra pişman olma :)
-
ebay'den alınan telefon türkiye gümrüğündeki xray cihazından gecer geçmez anlaşılır ve aynı gün geri postalanır boşuna kasmayın.
-
ya xray olayı şehir efsanesi üzerine hedaye dir die yazdırıcam ozaman ellemiyolar
nokia nın o teli bin tl ye gelir tr ye belkide fazla iphone max 250$ güzel şeler var gibi görünüyo ebayda