folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ebay Dan Alışveriş Konusunda Yardım

Ebay Dan Alışveriş Konusunda Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

http://m.ebay.com/itm/151521077512

Bu ürünü almak istiyorum paypal dan ödemesini yapacam ricam ebay dan alışveriş konusunda bilgili arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerektigini anlatırsa çok makbule gecer türkiyedeki fiyatı 200 lira ebay dan alsam bana 95 lirayamı maalesef olur daha fazlası çıkarmı 

Bilgi için şimdiden teşekkür ederim 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

hocam ebayden istanbula bir anakart göndertmistik fiyat ödemede sorun yok fakat gelmesi 1 ayi bulmustu.(yanlis hatirlamiyorsam gümrükte takilmisti alacak arkadas oraya gitmisti almak icin orda para ödemis olabilir) tabi paypal ile ödemeni siddetle tavsiye ederim bir yamuk olursa paypalda parani geri alabilirsin yamugu kanitlar kanitlmaz.

instagram.com/macrlz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Benim ögrenmek istedigim bu ürün de kargo bedavamı FREE sping yazıyor o yüzden sipariş verecem 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Benim ögrenmek istedigim bu ürün de kargo bedavamı FREE sping yazıyor o yüzden sipariş verecem 

bunu adamla konus bak germany yollamiyo. Sanirim sadece yurtici free shipping. contact dan mail at anlat derdini.

editt//

contact the seller

http://contact.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ShowCoreAskSellerQuestion&redirect=0&requested=fastshipper7&iid=151521077512

piskopatix tarafından 20/Ara/14 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/macrlz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Merhaba hocam , satici tr ye gondermedigini belirtmis konuda bu yuzden shipping fiyati yok saticiya mesaj atip sorucaksin tr yolluyo mu ?kargo nedir ? 

Yolluyorsada bile urun fiyatindan fazla kargo ucreti ile karsilasman muhtemel 

Gumruk konusunda 100$alti takilmaz ,ama sansina kıl memur onu alikoyabilir senin avpime gitmen gerekebilir. 

Gelme suresinin cok usun olacagini dusunmuyorum USA den bile max 2haftaya geliyor kargolarim almanyadan 1haftaya gelir bence 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

mMerhaba bir kaç sormak istedigim bir şeyler var

satıcı ile konuştum bir kaçtanesi ile

biri SAL free demiş ems 16 dolar demiş ben sal nedir ems nedir anlamadım dogrusu ems ile ilgili goglede aramalar var ama sal olayı nedir

bir digeride altta yazmış anlamadım

bu  konuda beni aydınlatırsanız çok makbule geçer

ht

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

Ilk posttaki linkte item satisi bitmis , yanlis hatirlamiyosam satici almanyada idi degilmi hocam ?

Genelde USA den urun yollayanlar en ucuz olarak usps ile mal yollarlar (amerikanin ptt si) ,sen acelem var deyip fazla para verip ups gibi ozel bi kargo ile istersin ama mal gumrukte takilirsa ups senden kan alir. 

Sanirim o sordgun sey o saticin ulkesinin kendi posta sistemi , oyle ise TR ye girincr ptt devralip evine kadar getirir sıkıntı yasaman halinde gumrukte geri yollamak ostersen ucretsiz geri yollarsin .

2hafta once bi r10 da urun sattigim bi cocuk bisey danisayim dedi, derken cociga usa den teyzesi hesiye olarak iphone6 yollamis urunde gumruge takilmis .mecbir geri göndereceğiz demisler.ama UPS ile gonderilmis telefon. Neyse ups geri gondermek icin 450$ istedi .oyle boyle 350$ odeyip geri yolladilar

Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 7