Ebay Dan Paypala Geri Ödeme Alıcam Parayı Nasıl Cekicez
-
gümrük görevlileri aldıgım supplementi yakalamıslar
ramazan ramazan nasıl bir enerjileri varsa amk
işin kötüsü vpn ile felan paypal acıp tr banka hesabımla sanal kartla ödeme yapmıstım
simdi ebay büyük ihtimal benim paypala yapıcak ödemeyi nasıl alıcam birinemi bozdurmamız gerekcek parayı
zarara soktular beni ya bir ton bu salagada dedim üzeirne yazma birşey diye amk salagı allah bilir vitamin yazmıstır
TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Torbaya Eklendi
torbaya eklendi yazdıgı halde gelmedi amk gelen 2 paketemi yanayım bunamı
do_som tarafından 21/Haz/17 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
paypal hesabımı kapattım diye şeapıcan.. iban atıcan oradan işi bitirecekler..
-
yunusdogan bunu yazdı
paypal hesabımı kapattım diye şeapıcan.. iban atıcan oradan işi bitirecekler..
oluyormu hocam öyle :D
yani adam tr ye gönderiyor diye ek para vermesin bizim yüzümüzden ? bilgin varmı işlem ücreti yoksa öyle yapıcam :d
-
İşin olmazsa PM at hacı parayı bozdurabilirim :)
-
enes bunu yazdı
İşin olmazsa PM at hacı parayı bozdurabilirim :)
eyvallah hocam cok sagol
-
arkadaslar bizim para yalan olucak heralde çünkü
7 gün içinde doktor reçtesi getir gümrükten ürünü al diye belge geldi bana
7 gün beklemesin diye mail attım gümrük ten gelen kagıttaki yazan maile
cevap atmıslar karsı alıcının kimlik bilgilerini şununu bununu resimli şekilde bize bildirin ben nasıl alayım adamın kimlik bilgisini. Satıcıya söyledim ürün gelmeden geri ödemem felan dedi
kısaca soracagım 7 gün geçtikten sonra bu ptt aynı takip nosuylamı göndericek ? eger öyleyse sıkıntı yok parayı alırım
farklı bir takip nosuyla adama atarlarsa ve adam yavsaksa biraz gelmedi diyip vermez
-
do_som bunu yazdı
cevap atmıslar karsı alıcının kimlik bilgilerini şununu bununu resimli şekilde bize bildirin ben nasıl alayım adamın kimlik bilgisini. Satıcıya söyledim ürün gelmeden geri ödemem felan dedi
kısaca soracagım 7 gün geçtikten sonra bu ptt aynı takip nosuylamı göndericek ? eger öyleyse sıkıntı yok parayı alırım
farklı bir takip nosuyla adama atarlarsa ve adam yavsaksa biraz gelmedi diyip vermez
ya git aile hekimine anlat yardımcı olur ya..
-
yunusdogan bunu yazdıdo_som bunu yazdı
ya git aile hekimine anlat yardımcı olur ya..
sıkıntı degil aile hekimine giderimde ben parayı geri istiyorum hocam işime geldi ürünün takılması yani
düşünmeden cok harcama yaptım simdide calısmıyorum 90 lira cepte dursa daha iyi olur yani
dedigim durumu bir kac kisiye sordum ebayda satıcı olan inşallah aynı kodla gödneriyorlardır
sırf türküm diye amk polonyalısı (ürünü gönderen) götlük yapıyor bana almısımda dümen yapıyormusum gibi
17tracking tern baktınmı gümrükte gözüküyor hâla bana yavsak yavsak konusuyo canımı sıktı eleman