Ebay Free Shipping Zımbırtısı
-
ebaydan bir mal almaya çalıştığınızda çoğu kişinin dikkat edeceği şey doğal olarak Free Shipingdir.
Şimdi benşim sormak istediğim ben bi satıcıdan bir mal alıcam aşağı örnek bir link salladım bunun Free shipping hangi ülkelere gittiğini nerden görebilirim:
mesela şu yukarıdaki kulaklık free shiping gözüküo shipping e girildiğinde TO kısmı sadece U.S.A şimdi bu adam beleş kargoyu sadece USA içi Diğer ülkerlerede ücret karşılığımı gönderiyor ?
-
Sanırım öyle. Free olan yerleri belirtiyorlar zaten. Türkiye ye free olmaz zaten :] keriz mi adamlar :P
-
ya hoca 8 dolara alcan kargo zaten ebesinin nikahı tutar :f
ayrıca bak aşağıda iki üç farklı tarih var fiyat da değişiyo 39.99a kadar çıkıyo. o niye ki
-
hazır başlık açılmışken soruyim ipoda güzel bi kulaklık almak istiyorum. senheiser almayı düşündüm, ebayde felan ucuz olur diye tahmin ediyorum 75$ a kadar alırsam vergi ödemeden direk almış mı oluyorum? ek ücret ödemiyorum değil mi? ayrıca kargo ne kadar tutuyor? ebayden daha önce alışveriş yapan varmı, teşekkürler
-
Hocam tr kulaklıkmı kalmadı :D
-
hacı burda pahalı diye duydum yoks a ynıysa burdan da alırım farketmez
-
ben 96tl lik bişi aldı adam gönderiryor free şiping olarak
-
sorunu tam anlamadım ama free shipping beleş getiriyorlar işte.. ama 16- 17-18 hatta 25 güne kadar değişir..
ben bi ara çinden bişey aldım aldığım site mesaj attı hongkongpost.com muydu neydi ordan aldığınız şeyin durumunu öğrenebilirsiniz diye mesaj attılar ordan baktım gitti yerler yazıyodu.. yani ebayın çalıştığı post şirketi biliyorsan geldiği yerleri bilirsin muhtemelen buraya da geliyordur.. sadece günü uzun acele ise alıcağın malzeme tercih etmezsin ama beleş olsun beklerim dersen iyi bişey.. evine kadar geliyor ptt ile de anlaşmalı.. ebay da da öyledir sanırım ben ebaydan almamıştım ama -
www.dealextreme.com dan alın herşey free shipping :)
-
tracking almazsan sıkıntı yaşarsın diyorlar bu tracking olayı nedir nasıl alınır? sanırım kargo takibi gibi bişeymiş ama nasıl alınıyor?
-
orda free shipping seçeneğini koyan satıcı zaten, diyelim kulaklığın fiyatı adamın yaşadığı yerde 10 dolar, bunun kargosuda Türkiye için 5 dolar diyelim adam ürünü koyarken siteye 15 dolar fiyatı diyor ama shipping free diyor mesela, müşteri çekme taktiği, örnek verdiğin üründe de adam yazmış zaten sadece USA içi gönderim var diye.