Ebay Free Shipping Zımbırtısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

ebaydan bir mal almaya çalıştığınızda çoğu kişinin dikkat edeceği şey doğal olarak Free Shipingdir.

Şimdi benşim sormak istediğim ben bi satıcıdan bir mal alıcam aşağı örnek bir link salladım bunun Free shipping hangi ülkelere gittiğini nerden görebilirim:

http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-Stereo-Headset-w--Mic-%26-Volume-Control/230750164086?_trksid=p1468660.m2000037

mesela şu yukarıdaki kulaklık free shiping gözüküo shipping e girildiğinde TO kısmı sadece U.S.A şimdi bu adam beleş kargoyu sadece USA içi Diğer ülkerlerede ücret karşılığımı gönderiyor ?

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Sanırım öyle. Free olan yerleri belirtiyorlar zaten. Türkiye ye free olmaz zaten :] keriz mi adamlar :P

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ya hoca 8 dolara alcan kargo zaten ebesinin nikahı tutar :f

ayrıca bak aşağıda iki üç farklı tarih var fiyat da değişiyo 39.99a kadar çıkıyo. o niye ki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hazır başlık açılmışken soruyim ipoda güzel bi kulaklık almak istiyorum. senheiser almayı düşündüm, ebayde felan ucuz olur diye tahmin ediyorum 75$ a kadar alırsam vergi ödemeden direk almış mı oluyorum? ek ücret ödemiyorum değil mi? ayrıca kargo ne kadar tutuyor? ebayden daha önce alışveriş yapan varmı, teşekkürler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hocam tr kulaklıkmı kalmadı :D

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

hacı burda pahalı diye duydum yoks a ynıysa burdan da alırım farketmez

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

ben 96tl lik bişi aldı adam gönderiryor free şiping olarak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

sorunu tam anlamadım ama free shipping beleş getiriyorlar işte.. ama 16- 17-18 hatta 25 güne kadar değişir..
    ben bi ara çinden bişey aldım aldığım site mesaj attı hongkongpost.com muydu neydi ordan aldığınız şeyin durumunu öğrenebilirsiniz diye mesaj attılar ordan baktım gitti yerler yazıyodu.. yani ebayın çalıştığı post şirketi biliyorsan geldiği yerleri bilirsin muhtemelen buraya da geliyordur.. sadece günü uzun acele ise alıcağın malzeme tercih etmezsin ama beleş olsun beklerim dersen iyi bişey.. evine kadar geliyor ptt ile de anlaşmalı.. ebay da da öyledir sanırım ben ebaydan almamıştım ama

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

www.dealextreme.com dan alın herşey free shipping :)

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

tracking almazsan sıkıntı yaşarsın diyorlar bu tracking olayı nedir nasıl alınır? sanırım kargo takibi gibi bişeymiş ama nasıl alınıyor?

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

orda free shipping seçeneğini koyan satıcı zaten, diyelim kulaklığın fiyatı adamın yaşadığı yerde 10 dolar, bunun kargosuda Türkiye için 5 dolar diyelim adam ürünü koyarken siteye 15 dolar fiyatı diyor ama shipping free diyor mesela, müşteri çekme taktiği, örnek verdiğin üründe de adam yazmış zaten sadece USA içi gönderim var diye.

Toplam Hit: 4058 Toplam Mesaj: 11