folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ebay Hakkında Bilgili Arkadaşlardan Yardım ?

Ebay Hakkında Bilgili Arkadaşlardan Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    ebay dan payapl ıle bır ıkı sey aldım ucuz seyler emme karsı taraf kargoladı gozukuyor. Takıp numarası yok. Aldıgım seyler 5 v 3 dolarlık ıkı ayrı sey. Nasıl bakıcam kargo nerde falan dıye. Dx.com da bellı ucret aldında olunca kontrol numarası olmuyordu buda mı oyle acep? Hongkong dan gelcek de kac gune gelır ortalama? Saolun var olun :*

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam ebay.com da öyle bırsey yok ... Takıp numarası vermıyorlar ve takıp edemıyorsun ortalama aldıgın urune , stoga , satıcıya , ülkeye göre 20 - 45 gun arasında gelır...

bana daha once Hong Kong tan 25 gunde gelmıstı (Hafıza Kartı , Flash Bellek , Vs)

EDİT : Bugune kadar 6 alısverısım oldu bırısı 15 gunde , bı kacı 20 - 25 gunde geldı mesela bır tane bekledıgım var 17 agustos ta almıstım ama sanırım 17 Eylulu rahat bulur :)

JiggSaw tarafından 01/Eyl/13 18:12 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    ohhoooo olme essegım olme.
    Bıde anlamadım adamlar gonderırken ucuza gonderıyoda bızz ıade ederken nıye bır suru tutuyor? Bızım ptt bızı mı kazıklıyor?

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    ohhoooo olme essegım olme.
    Bıde anlamadım adamlar gonderırken ucuza gonderıyoda bızz ıade ederken nıye bır suru tutuyor? Bızım ptt bızı mı kazıklıyor?

Walla ''ohhoooo'' su yada ''mohhoooo'' su yok hocam ... Şartla boyle ...

Ben de cok tav oldum şu bekleme ısıne ama mesela ben S2 için Bataryalı kılıf aldım 15$ ' a (30 TL) burda (Türkiye de) fiyatı 55 TL - 95 TL arası ...

%50 fark ederken 1 ay beklemye de deger (Tabı acelesı olan bır urun degılse ıstedıgın)

Posta , iade konusuna gelınce muhtemelen karsı taraftakı satıcıyla da alakalıdır konu , onların calıstıkları kargo fırmaları , sistemlerı ıle alakalıdır cunku adamlar delı mal satıyor onu sa sittiret dedıgın gıbı bızdekıler bıraz zikici oldugu ıcn döşuyorlardır....

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    eyw saolasın. Bende xbox a ıkı tane batarya aldım. Bıde sarj ıcın kablo. Bakam kac gune gelcek. Burda pahalı. gercı onlar gelmeden xboxı satmazsam ıyıdır :D

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    eyw saolasın. Bende xbox a ıkı tane batarya aldım. Bıde sarj ıcın kablo. Bakam kac gune gelcek. Burda pahalı. gercı onlar gelmeden xboxı satmazsam ıyıdır :D

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Bak işte o konuda haklısın mesela bende parcalar gelmeden (batarya , Bataryalı kılıf , Usb baglantı kablosu) telefonu degıstırmessem ıyıdır :D

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Az önce 32. alışverişimi yaptım. Avrupa ülkelerinden daha hızlı geliyor, uzakdoğu taraflarından bir kere 1 ay sonra gelmişti, ama ortalama 2-3 hafta içinde geliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    XanTos bunu yazdı

Az önce 32. alışverişimi yaptım. Avrupa ülkelerinden daha hızlı geliyor, uzakdoğu taraflarından bir kere 1 ay sonra gelmişti, ama ortalama 2-3 hafta içinde geliyor.

hangi yolla geldiğine bağlı hocam, air ve ground var, ground yani gemi ile geliyorsa sıçtın :)

Toplam Hit: 765 Toplam Mesaj: 9