folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ebay Sitesinden Alışveriş Yapan Müridler.

Ebay Sitesinden Alışveriş Yapan Müridler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Önemliii

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

öncelikle 75euro limiti geldigini umarım biliyorsundur.Bunun haricinde gümrüge takılması biraz ordakilarin insiyatifine kalmış.Bu malın aynısı Türkiyede var diyip gümrüge yollayabilirler.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle 75euro limiti geldigini umarım biliyorsundur.Bunun haricinde gümrüge takılması biraz ordakilarin insiyatifine kalmış.Bu malın aynısı Türkiyede var diyip gümrüge yollayabilirler.

-----------------------------

şimdi bunları kameraya takıp gelicem zaten. yani kamerayı sırt çantama koyucam. kamera çantası felan yok. en önemlisi fişi mişi felan zaten var. yani bir sıkıntı çıkarmı ? dediğim gibi bunları burda alıp tr ye getireceğim ki zaten hepsini değil 50 mm ile 55-250 mm alıcam sadece :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    hocam sen yanında getirmiycekmisin türkiye sorun olmaz niye olsunki kırıldı yenisini aldım dersin diğeride yedek dersin gümrükte bunlara bakmazlar sonuçta elktronik değil ve yanında getiriosun kargo ile gönderirsen sorun olur ancak

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaninda getirirsen hiç bir sey olmaz kardesim ama eger kargolanacak ise 75 euro kurali geldi bu sartt kargo bedelide bu ücrete dahil olmak kosulu ariyorlar. gümrüge düserse yüzde 18 kdv  8 de bi nane vergisi ekliyorlar büyük ihtimal türkiyeyi gececektir .  ama üzerinde getirdigin hiç bir şeye karisamaz kişisel esya oldugundan 3 tane ye kadar hakkin var laptop bir cep telefonu 2 . sigara 10 paket 60 paket getirdim karismadilar. alkol 5 şişe parfüm 5 şişe resmi kurallari yaziyor dedim gibi bazen hiç karsimiyorlar 60 paket sigara getirdim di ilk senemde hiç bişey demediler ayrica 7 sisede votka getirmiştim. sansina türkiye işte bilirsin daha ayrintili bilgi istersende yardimci olabilrim elimden gelen sekilde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

İstediğim bilgileri bunlardı hocalar yanımda getireceğim çünkü lensleri yani direk çantamın içinde burda alıp tr ye döbeceğim yani. ebay dan alış veriş yapanlar varsa şu ebay linklerindeki kullanıcılar güvenilirmidir ?

Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 8