Ebay Ve Taşınabilir Harddisk Hakkında Yardım
-
iyi geceler müridler bilgisayarın aşırı dolması yüzünden taşınabilir harddisk almaya karar marka olarakda toshıbayı tercih ettim fakat türkiyede toshıbanınkiler ateş pahası o yüzden ebaydan almak istiyorum sizce şu ürünü almalımıyım gümrükte takılma filan yaşarmıyım ?
bide orda yazana göre hızlı kargo galiba iki günde gelir demi?
-
1)Toshiba değil Seagate almalısın
2)Kargo ücreti 45 Dolardır Türkiyeye
3)Gümrükte 100 TL gibi bir rakam ödersin.Bir HDD yada 3 HDD takılmaz
--
Fiyat birbirine biraz yakın olsada kâra geçersin sadece biraz beklersin 2 hafta gibi.
-
plastner bunu yazdı
--
Fiyat birbirine biraz yakın olsada kâra geçersin sadece biraz beklersin 2 hafta gibi.
bu ürünün türkiyeye gönderimi yokmuş zaten hocam :S az önce öğrendimde neden toshıba değilde seagete dediğini öğrenebilirmiyim birsürü toshıba ürünü kullandım hiçbirinden zerre kadar memnuniyetsizlik yaşamadım
-
enesshn18 bunu yazdıplastner bunu yazdı
--
bu ürünün türkiyeye gönderimi yokmuş zaten hocam :S az önce öğrendimde neden toshıba değilde seagete dediğini öğrenebilirmiyim birsürü toshıba ürünü kullandım hiçbirinden zerre kadar memnuniyetsizlik yaşamadım
Dünyanın neresine gidersen git hardiskin ile beraber gideceksin orada garantisini kullanabileceğin tek hardisk ve tek elektronik ürün grubudur keşke bütün elektronik aletler seagate gibi olsa .
Seagate sadece Harddisk üretir.
Bence bu kadar açıklama yeterli ;)
-
plastner bunu yazdıenesshn18 bunu yazdıplastner bunu yazdı
--
Dünyanın neresine gidersen git hardiskin ile beraber gideceksin orada garantisini kullanabileceğin tek hardisk ve tek elektronik ürün grubudur keşke bütün elektronik aletler seagate gibi olsa .
Seagate sadece Harddisk üretir.
Bence bu kadar açıklama yeterli ;)
çok iyi anladım hocam teşekkür ederim fakat toshıbada sağlamlığıyla kullanıcıya verdiği güvenle bilinir ikilemde kaldım şimdi :D
-
HDD dedinmi WD diyicen orda bi durucan
-
Ka1nsha bunu yazdı
HDD dedinmi WD diyicen orda bi durucan
cidden WD deyince durucan hocam önceki hdd WD idi amerikadan getirttirmiştim sağolsun yılını dolduramadan ömrünü doldurdu şimdi bi kenarda öylece duruyor