folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ebaydan Alacağım Ürün Gümrüğe Takılır Mı? Tecrübeli Arkadaşlar

Ebaydan Alacağım Ürün Gümrüğe Takılır Mı? Tecrübeli Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar ülkemizde 55 tl burda 12 dolar

http://www.ebay.com/itm/Gopro-Head-Strap-Mount-for-GoPro-HD-HERO-1-2-3-Camera-/151030546510?pt=US_Camera_Straps_Hand_Grips&hash=item232a1f404e

ülkemizde 120 tl burda

http://www.ebay.com/itm/New-TMC-Black-Adjustment-Elastic-Body-Chest-Straps-Belt-for-Gopro-Hero2-Hero3-/400464217712?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item5d3d870670

http://www.ebay.com/itm/TMC-Adjustable-Elastic-Body-Chest-Strap-Belt-Gopro-HD-Hero-3-2-BK-HR47-BK-/360640335044?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53f7d6ccc4

şimdi ben bunlardan birini alsam free shipping diyor herhangi bir kargo ücreti ödemeyeceğim.

birde 15 20 dolarlık ürünün gümrüğe takılma şansı var mı? 

e bayda gg gibi ürün geldikten sonra para aktarılıyor değil mi?

yani 10 günde gelirse gg onaylama zorunluluğu yok değil mi?

ürün gümrüğe takılırsa ne yapacağız ?

adama gift olarak yolla dedim ama gift yollarsa para öder miyim? saygılarımla

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacim ne yaparsan yap mutlaka 2$ fazla ver tracking number al mutlaka 75 € alti bisey takilmaz kardes rahat ol

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

degeri 150 USD den asagi olan urunlerin gumrukte sorun cikarmadigini biliyorum.

Biradere gecen yil laptop gondermistim, hediye diye bilirtip, fiyatini 130 dolar yazmistim. Sorun olmadan almisti bilgisayari.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

büyük bişey alıyosan (100 dolar üstü vs) dandik bir ile gönder kolay kolay takılmıyo, rahat 10 tane notebook almışımdır abd den (lenovo.com dan aldım, noelde vs indirimleri oluyo) boludaki arkadaşa gönderttim hiç takılmadı sonra o arkadaştan aldım

Toplam Hit: 949 Toplam Mesaj: 4