Ebay'dan Subwoofer Almak??
-
Selamün Aleyküm
Bu bölümde ebay hakkında çok fazla konu açılıyor farkındayım ama , hiçbirinde soruma cevap bulamadım..
Ben ebay'dan bir subwoofer almak istiyorum.. Memnun kalırsam , amfi felanda almayı planlıyorum.. Neyse..
Mesela
Bu link'teki adam Türkiyeye gönderilir gibi birşey yazmış .. 95 $ felan yazıyor.. başka paralar çıkartırmı bana bu? genelden anlatabilcek birisi varmı? illa subwoofer olmasına gerek yok.. telefonda olur.. veya mausede olur.. herşey yani.. bi genel anlatırmısınız.. gümrükten geçerken sıkıntı çıkarmı felan felan felan.. 3-4 gündür ugraşıyorum çözemedim siteyi.. çok yüzeysel anlatıyor bütün google :)
Anlatan anlatmayan herkese teşekkür ederim..
-
Aleyküm Selam
Şu anda ürün açıkarttırmada satın alamazsın sadece teklif verebilirsin.
70 usd den de bitebilir 270 den de. yani şanş işi açık arttırma bu. Kazanırsan 95 usd de usps ile kargolar.
% 100 gümrüğe takılır.Ağırlık ve fiyatı yüzünden.
Gümrükten alabilmek için sağlam bir vergi harc v.s ücret ödersin. Türkiye fiyatından 2 kat daha pahalıya patlar.
Buda böyle biline KİMSE AKSİNİ SÖYLEYEMEZ :)
-
oha $95.60 gönderim
USPS Priority Mail InternationalTM
yerine
USPS First Class Mail InternationalTM
kullandır. karıştırıyo olabilirim ama USPS'nin ucuz olanını kullandır işte :)
-
açık arttırmaya girmden hemen satın al seçeneğinden seçersen daha iyi olur
http://electronics.shop.ebay.com/Car-Subwoofers-/18805/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_dmpt=Car_Subwoofers_Enclosures&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283
bu arada swordfish sonuna kadar haklı. -
anlamadığım hatta burnumu bile sokmak istemediğim bişey var..
bu paraya türkiyede daha iyi Subwoofer lar var hemde çeşit çeşit..
-
hiç bulaşma ver 120 lira al bi jbl
-
eskiden çok kuruyordum arabalarıma tesisat.. tek tavsiye edeceğim subwoofer " punch " markadır..