Ebay"Den Aldığım Cihaz Elime Geçti! (GP2X Wiz)
-
Kargo satın alma işleminden bir hafta sonra elime geçti.
İşte görüntüler... (Web Cam ile çektim o nedenle fluluk var.)
Bu kargo paketi (Gümrük ödemedim muhtemelen üzerindeki $10'lık tamir konsoludur yazısı sayesinde)
Kutu :S

GP2X ile ben bakışıyoruz

Muhtemelen bu alet Türkiye'de bir tek bende var. (Distribütörlerin sayfalarından kontrol ettim.)
İlk incelemem sonucunda:
+ Alet Linux yüklü. Yani tam bir Hacker oyuncağı. İstediğiniz gibi kişiselleştirin.
+ İşlemcisi 533MHz ARM9 3D Accelerator. Gayet hızlı bir makine. Ne film izlerken ne de oyun oynarken takılma var. Üstelik hız 700mhz ye kadar rahatlıkla çıkartılabiliyor (Denedim oldu). Zaten geliştiriciler bu aletin asıl amacının bu olduğunu söylüyorlar.
+ OLED ekranla geliyor. Çok net görüntüsü var.
+ Sesi net
- Aletin ergonomisi çok iyi değil. Elimi bazen acıttığı oluyor.
- Flv vidyoları oynatmadığını keşfettim. Convert etmek lazım.
- İçine attığınız programların kısayollarını oluşturabilmeniz için elle .ini dosyaları yazmanız lazım. Çok eziyetli değil ama hoş da değil.
- USB moduna bir tek açılışta geçilebiliyor herhalde. Bir türlü çalışırken geçirtemedim.
- Sözü edilen hediye SD card ve SDL kiti kutusundan çıkmadı.
- Yanında verilen manual yetersiz. Nette dolanarak alet hakkında tam bilgiye sahip oluyorsunuz.
Sonuç: Ufak tefek problemlerine rağmen ben memnun kaldım. Size de tavsiye ederim.
-
linux kullananlar hacker mı oluyo nası bimantık bu
xp kullananda lamer olsun bari
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------linux kullananlar hacker mı oluyo nası bimantık bu
-----------------------------
yok hoca sen elemanin demek istedigin yanlis anlamya meyyilli oldugun icin bu sekilde dusunuyorsun.
eleman ne demiş?
+ Alet Linux yüklü. Yani tam bir Hacker oyuncağı. İstediğiniz gibi kişiselleştirin.
istediginiz gibi kisiselletirin programlayin gelistirin kafaniza gore takilin. sen kisisellestirme ve gelistirma bakimindan acik kaynak kodlu linux ile ms tekelindeki windows u nasil kiyaslayabiliyorsun? yani olayin hacerlik ve lamerlikle alakasi yok.
-
güzel güle güle kullan. fiyatını yazmamışsın sanırım kaça aldın?
-
Kargosu dahil 330 lira
-
güzelmiş hele bi kullan bakalim iyice memnun kalicakmisin
-
blackhammer bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------linux kullananlar hacker mı oluyo nası bimantık bu
yok hoca sen elemanin demek istedigin yanlis anlamya meyyilli oldugun icin bu sekilde dusunuyorsun.
eleman ne demiş?
istediginiz gibi kisiselletirin programlayin gelistirin kafaniza gore takilin. sen kisisellestirme ve gelistirma bakimindan acik kaynak kodlu linux ile ms tekelindeki windows u nasil kiyaslayabiliyorsun? yani olayin hacerlik ve lamerlikle alakasi yok.
Hop Hop Beyler Sakin Olun Yakışmıyo Tahribata Gerginlik...
-
Aydınlattıgın için teşekkür ederim, doğru okuyamamışım.
Gerçekten güzel alet güle güle kullanın.