Ebayden Alışveriş Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar, ebay den bir elektro gitar alıcam TR fiyatına göre çok daha avantajlı. gümrük olayı nedir , dünyanın her yerine gönderim yapıyolar kargo fiyatı 150 dolar. bir sıkıntı çıkarmı daha önce tecrübesi olan yada bilgili müridler yardımcı olabilir mi?

link bu: http://www.ebay.com/itm/NEW-Fender-American-Standard-Telecaster-Tele-Candy-Cola-2012-Specs-/320963667811?pt=Guitar&hash=item4abaece763

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Ebaydan bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum . arkadaşlarımın çoğu ebaydan alışveriş yapar daha bi sıkıntı yaşayanını görmedim.

Edit: Ebaydan hiç alışveriş yapmadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ebaydan ürün tedarigi yapiyorum websitemde var bunun üzerine. insanlara ebaydan istediklerini gonderiyoruz tedarik ediyoruz felan ama bir kac aydir okul sebebiyle yapmiyorum.  ürünün üzerine soyle saticiya türkiye gümrük mevzuati sebebiyle 70 dolarin üzerinde bir rakam yazmasin üzerine ikinci el diye belirtsin arti usps ile gondersin eger amerika ise yok hong kong ise hong kong post. cin ise ems gibi devlet postalarinla gonderilsin ozel kargoda kesin sıkıntı cıkar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

$1,099.99 fiyatı bu mu 

THE BeYaZ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı

$1,099.99 fiyatı bu mu 

orada o fiyatsa tr'de anasının nikahıdır o 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Ne derece iyi çalıyosun bu aralar bende buna merak sardım kolaymı ogrenılıo zormu aşamaları neler fiyatlar ucuktu hep gercekten yapabılcgmı dusunursem alcam yoksa vermem ona o kadar para :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Ne derece iyi çalıyosun bu aralar bende buna merak sardım kolaymı ogrenılıo zormu aşamaları neler fiyatlar ucuktu hep gercekten yapabılcgmı dusunursem alcam yoksa vermem ona o kadar para :)

200 tlye cort elektro satayım sana uğraşırsan çalarsın tabi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

cok riskli is. gumruge yakalanma veya o kadar yol boyunca zarar gorme ihtimali var. 2250 liralik bir harcama icin boyle bir riske asla girmezdim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

gümrükte sıkıntı çıkması çok çok yüksek.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

çok teşekkürler arkadaşlar.. gümrüğe kesinlikle takılma ihtimali varmış. 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 10