Ebayden Alışveriş Sorunu
-
merhaba arkadaşlar, ebay den bir elektro gitar alıcam TR fiyatına göre çok daha avantajlı. gümrük olayı nedir , dünyanın her yerine gönderim yapıyolar kargo fiyatı 150 dolar. bir sıkıntı çıkarmı daha önce tecrübesi olan yada bilgili müridler yardımcı olabilir mi?
-
Ebaydan bi sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum . arkadaşlarımın çoğu ebaydan alışveriş yapar daha bi sıkıntı yaşayanını görmedim.
Edit: Ebaydan hiç alışveriş yapmadım. -
ebaydan ürün tedarigi yapiyorum websitemde var bunun üzerine. insanlara ebaydan istediklerini gonderiyoruz tedarik ediyoruz felan ama bir kac aydir okul sebebiyle yapmiyorum. ürünün üzerine soyle saticiya türkiye gümrük mevzuati sebebiyle 70 dolarin üzerinde bir rakam yazmasin üzerine ikinci el diye belirtsin arti usps ile gondersin eger amerika ise yok hong kong ise hong kong post. cin ise ems gibi devlet postalarinla gonderilsin ozel kargoda kesin sıkıntı cıkar.
-
$1,099.99 fiyatı bu mu
-
BeYaZZZ bunu yazdı
$1,099.99 fiyatı bu mu
orada o fiyatsa tr'de anasının nikahıdır o
-
Ne derece iyi çalıyosun bu aralar bende buna merak sardım kolaymı ogrenılıo zormu aşamaları neler fiyatlar ucuktu hep gercekten yapabılcgmı dusunursem alcam yoksa vermem ona o kadar para :)
-
Bosluk bunu yazdı
Ne derece iyi çalıyosun bu aralar bende buna merak sardım kolaymı ogrenılıo zormu aşamaları neler fiyatlar ucuktu hep gercekten yapabılcgmı dusunursem alcam yoksa vermem ona o kadar para :)
200 tlye cort elektro satayım sana uğraşırsan çalarsın tabi
-
cok riskli is. gumruge yakalanma veya o kadar yol boyunca zarar gorme ihtimali var. 2250 liralik bir harcama icin boyle bir riske asla girmezdim.
-
gümrükte sıkıntı çıkması çok çok yüksek.
-
çok teşekkürler arkadaşlar.. gümrüğe kesinlikle takılma ihtimali varmış.