folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ebayden Anlayanlardan Yardıma İhtiyacım Var

Ebayden Anlayanlardan Yardıma İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Beyler bi mail gelmiş ödeme yapmayı unutmayın diye

Thanks for your recent purchase on eBay! Please remember to pay for your item so that the seller can ship it to you as soon as possible.

%20
    Note: If you've already made payment arrangements with your seller, you can disregard this reminder with our thanks.

Thanks again for shopping on eBay!

benim bunu iptal etmem lazım,acil bi el atıverin,sıkıntı çıkarmasın sonra :S ödeme seçeneklerine bakayım derken satın almışım anasını satayım. Satıcıya yanlışlıkla almışım falan diye pm attım ama görürmü iplermi,şu zımbırtıyı iptal etmem lazım acilen.

EKLEME:
    bi forumda iptal etmekten bahsetmişler,onu denedim

No Bids to Retract!

Our records show that you have no outstanding bid on item

yazıyor. Ben anlamadım bu işi. Sepete ekledimde almayı unutma demeyemi getirmiş,satınmı almışım ne olmuş :S

:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Adama 4-5 tane mail attım gönderme ürünü, alışverişi iptal et falan diye henüz cevap yok. Ben ödeme yapmadan kargoya vermez herhalde değilmi?

EDİT: o bid olayınada baktım o açık arttırma teklifleri için geçerliymiş,ben taksit falan oluyomu diye bakayım derken direk buy now yapmışım :/ kredi kartı numarası,paypal hesabı falan girmeden nasıl satın alınıyor ben bunuda haala anlamış değilim ya...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cendereli
    Cendereli's avatar
    Erkek

Birsey olmaz merak etme.Sen satin almissin ama parayi göndermemissin.Bundan dolayida uyari gelmis.

Alim yaptigin Ebay sayfasindan kendi profilene girip aldigin malin üzerine git.Sonra Problem Lösen " tabiiki almanca ingilizcesini bilmiyorum" yap.Burada Traksion beenden e git.Sana soracak neden iptal ediyorsun diye.Sende yanlislikla alinmis bölümünü isaretle gönder.Böylece karsi tarafa uyari gidecek.Oda kabul ederse islem iptal omus olur.Yok etmezsse Sen almamakta israr et .Bu süre icin Senin Ebay hesabini dondurabilirler.Bunda problem yok.Ama dedigim gibi opsiyon bölümünden aldigin malin üzerine gidip alisi iptal etmen gerekli.

He adam parayi ödemeden mali gönderirse ne ala.Öyle bir aptallik yapacagini sanmiyorum.

Anlamadigim sey nasil oluyorda Sen bakarken birden satin aliyorsun.Birsey satin alman icin en az üc defa onaylaman gerekli.Bunda bir is var bence. Normal degil...

Bence satin alma gibi bir olay yok.Dedigin sepete altilan birseyin alma uyarisi gibi görünüyor.

Ebay e E-mail karsiliginda birsey almadigina dair bir mail at.

esaretin bir çeşitide borçlandırmadır. <br> <br>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Çok sağol cendereli :) satıcıya iptal etmiş satışı,onayladım,bitti :) KONU SİLİNEBİLİR

Toplam Hit: 1015 Toplam Mesaj: 4