Ebeveyn Program Yardım..
-
Selam arkadaslar bir program arıyorum..ebeveyn programına benzer bir program..download yaptırmıcak cd den bişi yükletmicen..v.s gibi yasaklar koyacak..mirc msn açtırmıcak ..yardımlarınız için şimdiden tesekkurler..
-
www.inndir.com u dene !
-
ii de güzel kardeşim bende biliyorum o siteyi bana program lazım ayrıca ne diye aratacağım iniidr com da..Aradığım program benim yetkim olmadan Exe rar zip li dosyaları Pc ye indirmicek..setup Cd room dan yükleme yaptırmıcak.. Bu kadar işte ama bulamıyorum programı..
-
hoca orada araclar filam bolumlervar bulabilirsin .. block koyan program arıyorsun degil mi wardir orada !
-
ulan o cocuga yazik degilmi....birak cocugun gelisimini engelleme...ilerde evlenirsem 3yasinda algoritma ogretecem cocuga 7sinde C 11 inde C++ kodlayacak...15 inde kendi cekirdegini yazip 20sinde microsoft a rakip olacak ;)
-
bunları tek bir program altında bulman cok zor artik forumu gez diyebilirim ancak forumda verilmiştir ..
-
arıyorum ama bulamıyorum :( ondan yardım istedim
-
compü dai senin velet yaşadı walla :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=23863
-
konu hort.
Bana da lazım bi ebeveyn kontrol prgoramı. şöyle saniye saniye yada 3 saniye de bir ekran görüntüsü alsın yeter. Yada face de kimlerle konuşulmuş falan. family alert vardı. ama full bulamadım. elinde olan varsa makbule geçer.
Toplam Hit: 981 Toplam Mesaj: 10