Ebook İstek Ccs C İle PIC Programlama Yazar Serdar Çiçek
-
hocalar elinde bu kitap ve tarayıcı olan varsa pdf hazırlayabilrmi yada internetten bulabilen biri olursa o dahada ii olur.
Ccs C ile PIC Programlama yazar Serdar Çiçek
-
http://kitap-indir.blogspot.com/2008/06/ccs-c-ile-microchip-pic-programlama.html
Şurda bi kitap var sanırım ama yazarını bilmem.
konuyuda hortlatmış olayım :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------http://kitap-indir.blogspot.com/2008/06/ccs-c-ile-microchip-pic-programlama.html
Şurda bi kitap var sanırım ama yazarını bilmem.
konuyuda hortlatmış olayım :D
-----------------------------hocam verdiğin linkteki bağlantılarda alakasız şeyler var,netim kotalı olmasa sorun değil de 124mb boşa gitti,içinden yabancı mp3 şarkılar çıktı,hem de şifrelenmiş rar içinde.
Rar şifresini bulsam müzikler de güzelse sorun değil de...
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------hocam verdiğin linkteki bağlantılarda alakasız şeyler var,netim kotalı olmasa sorun değil de 124mb boşa gitti,içinden yabancı mp3 şarkılar çıktı,hem de şifrelenmiş rar içinde.
-----------------------------ya linklerin çalışıp çalışmadığına baktım ben sadece,içeriğe bakmadım :/ 3link 3üde birbirinden farklı,2. linkteki 3mb bi dosya ve adında kitap kelimesi geçiyo. madem kota var biraz temkinli olaydın azcık. "Şurda bi kitap var sanırım ama yazarını bilmem." kesin değil dedimde yani
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------ya linklerin çalışıp çalışmadığına baktım ben sadece,içeriğe bakmadım :/ 3link 3üde birbirinden farklı,2. linkteki 3mb bi dosya ve adında kitap kelimesi geçiyo. madem kota var biraz temkinli olaydın azcık. "Şurda bi kitap var sanırım ama yazarını bilmem." kesin değil dedimde yani
-----------------------------tamam bişey yok hocam suçlamıyom,dalgınlığa geldi sadece,canın sağolsun.
Ha dedim onun yerine xhamster'a takılırdım :D
xhamster kotam azaldı :))
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------tamam bişey yok hocam suçlamıyom,dalgınlığa geldi sadece,canın sağolsun.
Ha dedim onun yerine xhamster'a takılırdım :D
xhamster kotam azaldı :))
-----------------------------xhamster kotandan gittiyse iyi olmuş. xhamster nedir ya youjizz dururken :D neyse öhöm :I ccs c kitabı çok lazımsa araştırayım kota sıkıntım yok :)
-
Hocam zaten elimde kitabın orijinali var kitapçıdan almıştım daha önce.
Diyecen ki madem orijinali var ne diye e-kitap arıyon :D
Program yazarken kitap önümde durmuyor kapanıveriyor beni deli ediyo, o yüzden e-kitabını indireyim demiştim.Pdf den kolay oluyo bakması, hem kopyala yapıştır tembelliği de iyi geliyo.
aslında e-kitabını da indirdim önceden ama öyle beter ki fotokopinin fotokopisinin taranmışı mıdır nedir,çok kalitesiz,neredeyse göz bozacak o derece okunmuyor.
Buradakini de boyutundan dolayı çok kaliteli sandım bakmadan indirdirmiş bulundum. Neyse olur bakalım iş kazası oldu.
youjizz yenlendi mi hacı yavv,beğenmiyodum epeydir girmiyodum daha ilk sayfada gözlerim bayram etti :)))
kotalı netin gözü kör olsun amk yaaa :)))
-
upload edemiyorum mail adresi pm'leyin yollayayım gmail olsun
-
updullah
-
ups
-
upq