Ecelin Ne Zaman Geleceği Belli Olmuyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Gece gece moralinizi bozmak istemezdim ama arada hatırlamak gerekiyor.

Üsküdar'da iş başvurusu yaptıktan sonra evine gitmekte olan Fatih Öztürk(26) isimli genç bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Vatandaşların müdahalesine rağmen genç olay yerinde can verdi. Yaşanılanlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedi

Ölüm anı saniye saniye görüntülendi

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Her nefis ölümü tadacaktır. Yalnız genç yaşta ölmek, çok üzücü bir olay.

Umarım mekanın cennet olur kardeş...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Evet Allah Rahmet Eylesin, Kim Bilir Ne Fukaraymış Garibim. Yurdum Genci içim cız etti.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    iş aramanın ne melun bişey olduğunun kanıtıdır işte :| hadi bu gene eceliyle ölmüş yolda yürürken iki üç tane magandanın saldırısıyla ölen adam ne yapsın.. ölüm dediğin nedir ki gülüm ben son nefesime kadar gözlerinin içine dalıp gidebilme ihtimalimi sevdim :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 1038 Toplam Mesaj: 4