Ecobella Hüsnü :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=hApxaY6fdDE&feature=related

böyle bir klarneti kaç kişi çalabilir nasıl çalmış adam ya..Tüylerim diken diken oldu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

hoca bi de bunu dinle klarneti bıçak gibi kullanıyor adam böle kalbinin üzerine bi çizik atıyor ne var ne yk kanıyor içinde ;))

http://www.youtube.com/watch?v=sk-OsePN0K4

çok uzakta uzak denizlerde...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    vassiliside, serkan çağrıyıda biliyorum fakar bu iş zevk meselesi tabi ki.Hüsnü gibi duygusal çalan bilmiyorum kaç adam vardır..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Hüsnüyü sevmiyorum. Serkan çağrı favorim. Mustafa Kandıralıyı unutmayalım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu işe deniz seki olayından sonrada hüsnüye kılım diyenler oldu.Emin olun zerre kadar umrumda değil

hüsnü şenlendirici güzel çalııyor mu ? evet.Aynı ibo gibi.Tamam pkk ya yardım falna olabilir v.s. vs..Peki iyi söylüyor mu evet.

Eğer kişilerin sanatlarını ve kişiliklerini birbirine karıştırırsak iş değişir.Sonra sırf kadın etekli, bacakları düzgün, taş gibi diye dinlemeye başlarız..

Burda güzel çalmış.Kimin çaldığı önemli değil yada kim olduğu.Güzel mi ?Bence güzel. Sizce değil.Fakat sırf hüsnüyü sevmediniz diye müzik kötü demezsek daha yararlı olur.

edit: mayrip şimdi bu herif bana mı söyledi lan deme :D snein meajı görerek genl seslendim.Youtube tan yorumlara baktığımda deniz seki ve hüsnü için atılıp tutuluyorda ondan yazdım burayada.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

@zumsuk 

konuyla alakası yokta.hacı senin bi konuda verdigin video vardı ya goran bregovic-ederlezi..

off be :|

oyle yazim dedim.harbi super bişe. linkini de verim belki bakan olur

http://www.youtube.com/watch?v=DwA_Zg_z-FI 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    evet goran bregovic çok sağlam bi adam :) cd vardı bi türlü çalıştıramadım gerçi :D bizdeki gibi müzik değil açayıp ypamışlar.D&R da çalıyordu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet goran bregovic çok sağlam bi adam :) cd vardı bi türlü çalıştıramadım gerçi :D bizdeki gibi müzik değil açayıp ypamışlar.D&R da çalıyordu.
    -----------------------------

Goran Bregovic. Yeni çıkıcak olan Mustafa sinema filminin müzikleride ona aittir.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hüsnü bu şarkıyı ufak kızı naz için yapmış vay bea...Emre diye bi dikili ağacım bile yok mq.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=CYryevHIZGw

buda Goran Bregovic kaleşnikof :D züper

Toplam Hit: 1484 Toplam Mesaj: 10