Eczacı Kalfası :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

bu konuyu cekinerek acıyodum ama "iş-güç" bolumunun acıklamasında "is arayanlar" ibaresini gorunce rahatladım. muritler, basım sıkıstı,

eger avrupa yakasında eczacı kalfası arayan bi eczane gorurseniz not alıp adresini telefonunu bana soyleyebilirseniz cok sevinirim. internet şilanlarına da bakıyorum ama onları hemen alıolar pek bişey cıkmıo. adam 80 dogumlu ilkokuldan beri eczanelerde kalfalık yapıyor. yani işini biliyo. neyse işte dedigim gibi yardımcı olursanız cok sevinirim.

msn : msyayan@hotmail.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    hoca eczacı kalfası alan yer varmı bilmiyomdaheryerde komi aranıyor yazıyo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    akm bizim alttaki eczaneye bakam olmazsa buralarda çok eczane var hastane çevresi eczane fln kaynıo git oralarada bak :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    CodeMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

bu konuyu cekinerek acıyodum ama "iş-güç" bolumunun acıklamasında "is arayanlar" ibaresini gorunce rahatladım. muritler, basım sıkıstı,

eger avrupa yakasında eczacı kalfası arayan bi eczane gorurseniz not alıp adresini telefonunu bana soyleyebilirseniz cok sevinirim. internet şilanlarına da bakıyorum ama onları hemen alıolar pek bişey cıkmıo. adam 80 dogumlu ilkokuldan beri eczanelerde kalfalık yapıyor. yani işini biliyo. neyse işte dedigim gibi yardımcı olursanız cok sevinirim.

msn : msyayan@hotmail.com

-----------------------------
     Bende eczacı kalfasıyım..

Benimle irtibata geçebilirsin  yada ben senin adresini alıyım yardımcı olabilirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    msn e ekleyebilirsen? ordan konusalım?
Toplam Hit: 1867 Toplam Mesaj: 5