folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eczanemizde.Com Rezilliği

Eczanemizde.Com Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Bu siteden ürün almak istedim, bir ürün aldım ve kayıtlı adresim dışında farklı bir teslimat adresi girdim fakat site kayıtlı olan başka şehirdeki adresime ürünü kargolamışlar.Sözleşmede vs benim belirttiğim adres mevcut.

Bu durum için aradım konustuk kargo firmasına verdiklerini işlemi düzelteceklerini söylediler.Daha sonra bana bir mail geldi ve işlemin düzeltildiğini kargonun yönlendiğini belirttiler.Takip koduna baktım hala benim adresime geleceğini yazıyordu.Bu durumu belirtincede sorun olmadığını söylediler tekrar.

Bu sabah kargo yanlış adrese teslim edildi,mail ile durumu bildirdim kargo teslim edildiği için yapılcak birşeyin olmadığını söylediler.

Bu sahtekar ve yalancı firmadan ürün almayın arkadaşlar,2 lira fazla verin farklı bir yerden alın bunların kendi alan adındaki .com.tr uzantıları ilede bir alakası yoktur. Eczanemizde.com 3-5 amatörün kurduğu saçma bir firmadır.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam ufak bir blog aç ve  bu sorunu yaz birde şikayet var sitesine yaz  googlede ilk sayfada çıkınca bak bakalım nasıl  telafi ederler .)

ödemeyi  yaptıysan şikayet bile edebilrsin sonuçta ürün sana gelmemiş git savcılıga şikayette bulun sonuçta ödemeyi yaptıgına dair  belgen var kargocunun imzalıyarak aldıgı belge var  onları talep ederler senin imzan olmadığı çıkar. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

hocam ufak bir blog aç ve  bu sorunu yaz birde şikayet var sitesine yaz  googlede ilk sayfada çıkınca bak bakalım nasıl  telafi ederler .)

ödemeyi  yaptıysan şikayet bile edebilrsin sonuçta ürün sana gelmemiş git savcılıga şikayette bulun sonuçta ödemeyi yaptıgına dair  belgen var kargocunun imzalıyarak aldıgı belge var  onları talep ederler senin imzan olmadığı çıkar. 

evet ücreti cok az bişey fakat yinede uğraşıcam, ürün benim diğer adrese gelmiş. Şikayetvar'a konu actım ama bakmıyorlar oraya sanırım.Sözlüklere ve forum sitelerinede konular açacağım ilk etapta.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

https://www.eczanemizde.com.tr/hakkimizda.asp

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    ElizaBeTH bunu yazdı

evet ücreti cok az bişey fakat yinede uğraşıcam, ürün benim diğer adrese gelmiş. Şikayetvar'a konu actım ama bakmıyorlar oraya sanırım.Sözlüklere ve forum sitelerinede konular açacağım ilk etapta.

hocam baksınlar bakmasınlar önemli değil önemli olan google'a yazdıgında çıkması emin ol  günümüzde  en öenmli şey bu , böyle ufak firmaların böyle şikayetler yemesi onları bitirme noktasına getirebilir.  

Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 5