Eczanemizde.Com Rezilliği
-
Bu siteden ürün almak istedim, bir ürün aldım ve kayıtlı adresim dışında farklı bir teslimat adresi girdim fakat site kayıtlı olan başka şehirdeki adresime ürünü kargolamışlar.Sözleşmede vs benim belirttiğim adres mevcut.
Bu durum için aradım konustuk kargo firmasına verdiklerini işlemi düzelteceklerini söylediler.Daha sonra bana bir mail geldi ve işlemin düzeltildiğini kargonun yönlendiğini belirttiler.Takip koduna baktım hala benim adresime geleceğini yazıyordu.Bu durumu belirtincede sorun olmadığını söylediler tekrar.
Bu sabah kargo yanlış adrese teslim edildi,mail ile durumu bildirdim kargo teslim edildiği için yapılcak birşeyin olmadığını söylediler.
Bu sahtekar ve yalancı firmadan ürün almayın arkadaşlar,2 lira fazla verin farklı bir yerden alın bunların kendi alan adındaki .com.tr uzantıları ilede bir alakası yoktur. Eczanemizde.com 3-5 amatörün kurduğu saçma bir firmadır.
-
hocam ufak bir blog aç ve bu sorunu yaz birde şikayet var sitesine yaz googlede ilk sayfada çıkınca bak bakalım nasıl telafi ederler .)
ödemeyi yaptıysan şikayet bile edebilrsin sonuçta ürün sana gelmemiş git savcılıga şikayette bulun sonuçta ödemeyi yaptıgına dair belgen var kargocunun imzalıyarak aldıgı belge var onları talep ederler senin imzan olmadığı çıkar.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
hocam ufak bir blog aç ve bu sorunu yaz birde şikayet var sitesine yaz googlede ilk sayfada çıkınca bak bakalım nasıl telafi ederler .)
ödemeyi yaptıysan şikayet bile edebilrsin sonuçta ürün sana gelmemiş git savcılıga şikayette bulun sonuçta ödemeyi yaptıgına dair belgen var kargocunun imzalıyarak aldıgı belge var onları talep ederler senin imzan olmadığı çıkar.
evet ücreti cok az bişey fakat yinede uğraşıcam, ürün benim diğer adrese gelmiş. Şikayetvar'a konu actım ama bakmıyorlar oraya sanırım.Sözlüklere ve forum sitelerinede konular açacağım ilk etapta.
-
https://www.eczanemizde.com.tr/hakkimizda.asp
-
insidae bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
evet ücreti cok az bişey fakat yinede uğraşıcam, ürün benim diğer adrese gelmiş. Şikayetvar'a konu actım ama bakmıyorlar oraya sanırım.Sözlüklere ve forum sitelerinede konular açacağım ilk etapta.
hocam baksınlar bakmasınlar önemli değil önemli olan google'a yazdıgında çıkması emin ol günümüzde en öenmli şey bu , böyle ufak firmaların böyle şikayetler yemesi onları bitirme noktasına getirebilir.