folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Edimax 7318Usg İle Wep Şifresi Kıracaklara Müjde

Edimax 7318Usg İle Wep Şifresi Kıracaklara Müjde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

wifi-türk de yayınlanan yeni makalede edimax 7318usg wireless kartı ile wep şifrelerini nasıl kıracağımızı anlatıldı. aşşadaki linkten inceleyin

bu reklam oluyormu olmuyormu bilemiyorum ama forum adresi aşşada reklamsa modlar beni uyarır bende başlığı düzenlerim

http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=1774

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    walla 1 yıl boyunca wiareless üzerine arastırma yaptım ama aklıma takılan bir nokta haram olmasıydı sonuçta karşı tarafın haberi olmadan kull hakkını ihlalden ötürü araştırdım diğer tarafta öttürüyorlar . nefisinizi körertin uzak durun :)

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:
    -----------------------------
    walla 1 yıl boyunca wiareless üzerine arastırma yaptım ama aklıma takılan bir nokta haram olmasıydı sonuçta karşı tarafın haberi olmadan kull hakkını ihlalden ötürü araştırdım diğer tarafta öttürüyorlar . nefisinizi körertin uzak durun :)
    -----------------------------

orjinal dvd izliyor orjinal yazılım kullanıyor orjinal cdlerini alıyorsun herhalde sanatçıların :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ben son 2 yıldır wep kullanan kimse görmedim :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    açıkçası bizim mahallede 2 kişi wep li hele avrupada tarattığım zaman çıkan diyelim 10 wireless tan 2 si kesin açık olur 6 sı wep geri kalan 2 side wpa felan olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    evet arkadaşlar elimdeki edimax 7318usg ve 7 db dlink anten ile 25 günlüğüne geldiğim yazlıkta karşı sitenin wep şifresini kırmış bulunmaktayım :) 4 adet ap leri var ve hepside aynı şifreye sahip şifre: f1934122d7 ve kırması yaklaşık 3 saatimi felan aldı arada 100 metre mesafe var çekim gücü iyi öğlen güneşinde eve kapanıyordum zaten deniz güneş felan fazla yakıyor iyi oldu bu boyle :)
Toplam Hit: 12240 Toplam Mesaj: 6