Edirne'de İkamet Eden Muridler Misafiriniz Olucam ?
-
Merhabalar hocalar.
10 sene önce Edirne/Havsa ilçesinde babamın fabrikası için 6 sene ikamet etmiştik.
6 yılımı orada geçirdim. Ailem 10 sene sonra ocak ayı 15 tatilinde bir aile dostalarının yanına 1-2 günlüğüne kalmaya gidiyor.
Bu haber fazlasıyla benıde sevindirdi. Çocukluk arkadaşlarımıda görme fırsatı bulucam.
Eğer Edirne merkez civarında havsa gibi yakın ilçelerde ikamet eden muridlerimiz varsa kendısiyle görüşmek isterim.
Oturur birer çay içeriz selimeyeye gidip birde namaz kılarız tanışma fırsatı buluruz .)
-
tatilde edirnede değilde babaeskide olabilirim havsaya 15 edirneye 30dk falan mesafe uygun olursam yaparız birşeyler hocam
-
PsychoDawn bunu yazdı
tatilde edirnede değilde babaeskide olabilirim havsaya 15 edirneye 30dk falan mesafe uygun olursam yaparız birşeyler hocam
oooo babaeskidesin demekkkk :) Tabi hocam 1 saat dışarı çıkıyorum gelınce pm atıcam görüşelim hemen :)
-
hayatımda hiç edirneyi görmedim ama bazı müridleri ve edirnelileri sevdiğim için fahri babeskiliyim.
-
PsychoDawn bunu yazdı
ben o babaeskideki polislerin :D:D hayatimda yedigim butun cezalari havsa babaeski civarinda yedim yilda 2 kere geciyorum ondada ceza yiyoruz :D