Edirne"De Kimyacı Dükkanı Varmı?
-
arkadaşlar edirne'de kimyacı şarşısı gibi bir yer varmış arkadaşlar bu tür kimya malzemesi satan yerleri tarif edecek biri varmı acaba..tarife otagardan başlar iseniz çok iyi olur arkadaşlar çünki edirneyi tam bilmiyorum..kolay gelsin..
-
yok öyle biryer :)
-
Öyle biyer duymadım hiç :)
-
edirnede 4 sene kaldım şaraptan başka bişe satmazlar :) ziraat bankasının karşısındaki yoldan tuncaya doru gitt orda tarım için zirai madde satanlar var yarı kimyasal onlarda nede olsa
-
hederesa bunu yazdı:
-----------------------------
edirnede 4 sene kaldım şaraptan başka bişe satmazlar :) ziraat bankasının karşısındaki yoldan tuncaya doru gitt orda tarım için zirai madde satanlar var yarı kimyasal onlarda nede olsa
-----------------------------
:D bak hocamda bilio,aynen kimyasal madde derken gübre mübreyse aradığın kolayca temin edebilirsin, ama öyle şifalı ot satan yerler gibi büyük dükkanlar ararsan edirnede o mevcut deil, boşuna gelme buralara :))
-
Okul nedeniyle (kovulana kadar) 3 ay Edirne'de kaldım. Ne kimyacı çarşısı duydum, ne de kimyacı dükkanı diye bir yer :)
-
ne bilim yaf herkes bişiler uyduruyor yaf. orada üni varya mutlaka kimyacı vardır dediler..bana pot. kolrat ve saf pot. lazım birde bulursam hid.peroksimi ne ondan alıcam...
Toplam Hit: 1799 Toplam Mesaj: 7