Edius Render Mavi Ekran Hatası
-
Arkadaşlar edius ile render yaptığımda pc yeniden başlatıp mavi ekran hatası veriyor format attım win 7 64 bit kullanıyorum 32 gb ram var sizce bu sorunun sebebi nedir ?
-
Once yazilim lisansli degilse baska yerden indirip bi denermisin. O sistemde sorun olmamali ekran kartinda sorun yoksa. Hic karsilasmadim.
-
MuhammeT bunu yazdı
Once yazilim lisansli degilse baska yerden indirip bi denermisin. O sistemde sorun olmamali ekran kartinda sorun yoksa. Hic karsilasmadim.
Olası nedenler ne olabilir ?
Farklı bir versiyon deneyeceğimRam olabilirmi
yada ekran kartı ?
ama sadece edius ile render yaparken yaşıyorum bu sorunu
-
Windowsun mavi ekran hatası dediğimiz BSOD yi işletim sistemine entegre etmesinin bir nedeni var. Mavi ekran geldiğinde orada yazanlar sana hata hakkında bilgi verir.
Tabi klasik standart türk bilgisayar kullanıcısı mavi ekran geldiğinde sebebini bizim tahmin etmemiz gerektiğini zannediyor.
Şu anki soruna vereceğim cevap binlerce sebebi olabilir.
Ama mavi ekranda yazanı söyle ve minidump dosyanı paylaşırsan tam olarak sorunun ne olduğunu söyleyebilirim.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Windowsun mavi ekran hatası dediğimiz BSOD yi işletim sistemine entegre etmesinin bir nedeni var. Mavi ekran geldiğinde orada yazanlar sana hata hakkında bilgi verir.
Tabi klasik standart türk bilgisayar kullanıcısı mavi ekran geldiğinde sebebini bizim tahmin etmemiz gerektiğini zannediyor.
Şu anki soruna vereceğim cevap binlerce sebebi olabilir.
Ama mavi ekranda yazanı söyle ve minidump dosyanı paylaşırsan tam olarak sorunun ne olduğunu söyleyebilirim.
Abi bu kadar yazmışsında direk olay basit : Format çak geç :P
Hocam 32 GB ram var fakat render benim bildiğim gpu yoran bir sistem gpu nuda yazsaydın ? (en azından)