folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Efe Aydal Benzeri Podcastler İstek

Efe Aydal Benzeri Podcastler İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Dinleyenler varmi bilmiyorum ama bu tarz podcast yapanlar varmi mesela haftalik veya gunluk gundemdeki olaylari yorumlayan elestiren veya dinlemesi keyifli konular anlatan muhabbet tarzinda vs yayin yapan kisiler varmi bildiginiz gece yatarken dinlemesi guzel oluyo 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

teknoseyir haftalık durum değerendirmesi oalrak yapıyor.

bu arada dinledm yaklaşık cidden 30 podcastini dinledim. sıkılmadınmı? kendi ile çelişen ve kusura bakma ama dünya salağı bir adam. hem bilgi bilgi bilgi diyip yobaz kafaları eleştiriceksin. hem markstan bir haber olup o tayfaya entel küntel deyip yaftalıcaksın.

amq yamuk kafalısı.  birde buna cidden para veriyorlar..

( bu arada çocuğun idealist olması. salak salak istemediği bir işi yapmaması. kafasındaki film olayı ve ona göstermiş olduğu ilgi özen takdirlik. Bende o konudaki deneyimlerini kendime ders çıkarabilmek için dinledm. aradada tabi bir sürü faşizan salak söylemine katlandık)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

birde o blog açmıştı podcast  ekibifialn hem yabancı hemde celal şengörün filan normal katıldığı programların sadece sesini alıp siteye koymuşlardı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

podcast leri nasıl dinliyorsunuz la canım sıkılıyor amk webbox io nun podcastlerini indiriyorum dinliycem diye sonra sıkılıyorum siliyorum :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/channel/UCsZXtQ487fteg1B6ub5hI_w

güncele pek girmiyor sanırım daha çok felsefi vs

black implies white, self implies other, life implies death.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Tekoseyiri dinliyorum surekli onlarin muhabbeti guzel oluyo,efeyi de muhabbet olsun diye dinliyorum uykuya dalmak icin yoksa cok fazla dikkate aldigim yok,celal sengorde ekseriyetle ayni seyleri soyluyo surekli, bi programini dinlemek kafi bana gore,bi sevan nisanyan mi ne vardi o da hapiste herhalde :)

Ayrica bisey sorayim bu youtube kilit ekraninda calismiyo onun bi cozumu olsa guzel olucak aslinda varmidir bi çözümü 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

http://kirli12.com/ efe aydalın sayfasında yazıyo, üstte müridin dediği blog

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Efe Aydal'ı bende severek dinliyorum. Bilişime ilgin varsa teknoseyire de bak. Bu arada bi İzmit buluşmasi yapalim sanirim daha önce hiç yapilmadi :|

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
Toplam Hit: 730 Toplam Mesaj: 8