Efiltre Nasıl Kaldırılır Yardım
-
arkadaslar efiltre dıye bır pro. var www.efiltre.com aldım proyu ındırdım yukledım kardesım ıcın ama sıfreyı unuttum aq dusunun youtube bıle gıremıyorum yanı aklıma gelen tum yolları denedım ama olmuyor pls yardım edın de sunu kaldırayım
-
sistem geri yüklemesi yapmayı dene.normal oturumda olmuyorsa güvenli kipte yapmayı dene..
-
otomatikse şifresi bsoft sonradan değiştirmişsen bilemem :)
-
bizim kafedede wardı bu program şifresi bsoft tu bunu dene bi;)
-
böyle standart şifre koyarsa program madara olur :)
eğer arkadaşların verdiği şifre olmuyorsa.. güvenli kipten komut istemini aç (f8 ile başlat pcyi)
ordan program filesin içine gir.. programın klasörünün içeriğini del ile silebilirsin
-
yok abi değiştirdim o şifreyi resmen bilgisayarı kıracağım sinirimden bu ne ya başka fikri olan var mı program files te gorunmuyor klasorlerı bunun aq aq aq aq
-
hoca bilgisayarı f8 ile başlat,ordan güvenli kip ile komut istemi diye bir seçenek olur.Onu seç,orda görünür.
normal olarak girersen çıkmaz
-
abi win 98 cd si bul acılısta cd den baslat sonra program files içindeki programın klasörunu sil .......işe yarar gibi...
-
2 dakika firefox indir ( firefox u sansürleyemiyor o progların çoğu ) , sorun kalkacaktır , gerçi filtreli kafelerde fln msn imi bile açamıyorum listeden birinin nick batıyor heral :)
Toplam Hit: 3882 Toplam Mesaj: 9