Efkan Portal V.1 Açığı Varmı ?
-
Efkan Portal V.1 Açığı Varmı ?
-
coder sen değilmisin :) Ben hiç şu Dj programı nasıl çalışıyo diye konu açıyommu? :D
neyse hocam baktınmı exploit sitelerine?
-
Donanım ile uğraşıyorum yazılım az :) exploit olarak baktım ama sonuç yok ):
-
hocam açığı varmdır derken hepsinin bir açığı olur.Biraz uğrşasm bir tane bulurum asp de.
Fakat hızlı kapatıyor mu önemli olan o mesela aspsitem var yasirpro var.Onlarada bi bak istersen
-
Acigi var hemde felaket okul sitelerindede oldugu icin soylemiyecegim burda
-
söle amk. okula kastı olanlar var belki aramızda :D
-
Ya allah yav arkadas okula neden zarar vermek istiyon ne kastin olabilir tanidik ve mail ile uyari aticak kisiye gondercem acigi anderi gibi ceksin uyariyi maile Serefsiz Coldersmidir nedir onlarin eline gecmesinde :@
-
valla az önce kurcaladım mükemmel açık buldum hee olaya bak:) nerden aklıma getirdin :D uğraşmıyım diyorum bu işlerle yine başımı beleya sokacam bu gidişle
soruna cevap vereyim evet açık var script Türk scirpti olduğundan ve bbir çok devlet stesinde kurulu olduğundan açığı paylaşmayacağım burada kusuruma bakma :( -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
valla az önce kurcaladım mükemmel açık buldum hee olaya bak:) nerden aklıma getirdin :D uğraşmıyım diyorum bu işlerle yine başımı beleya sokacam bu gidişle
soruna cevap vereyim evet açık var script Türk scirpti olduğundan ve bbir çok devlet stesinde kurulu olduğundan açığı paylaşmayacağım burada kusuruma bakma :(
-----------------------------Evet yav tr okul sitelerinde rezalet birsey birde aciga bak ufacik ama cok buyuk
-
hoca açık varsa kullanmasın Türk siteleride.Yasirpro var aspsitem var mis gibi açıksız, taş gibi.