Efrm.İn Adresi Kapalı Linkleri Nasıl İndiririz?
-
3-4gündür ulaşamıyorum siteye. www.efrm.in link koruma adresi.
acaba adrese girmeden rapidden linkler nasıl bulunur bilen varmı.
efrm ye girmeden direk rapid linklerine ulaşabilirmiyiz ? acil lazım indirmem gerek
-
sanmıyorum , ona benzer bi alet yazmıştım geçenlerde aynı mantıksa eğer imkansız , db ye ulaşman lasım
verdiği numarayı db de adres ile eşleştirmen lasım böle bişi işte , yani imkansız :|
-
sitenin ne olduğunu bilmiorm söylieceğim şey işe yarar mı onu da bilmiorm ama google da aratıp önbellekten ulaşmaya çalış bi bence
-
Tam olarak ne işe yarıyo anlamadım. Biraz daha açarsan yardımcı olabilrim sanırım...
-
sanmıyorum bi işe yarayacağını sonuçta yine aynı linki aratıyorsun , çıkan sonuçlarda o link olacak (: manyaki
bilmeyenler için örnek site : lix.in incelein anlarsınız :)
-
hmm siteyi bilmedğimden ve arkadaşın sorusunu tam anlamadığımdan öle bişi önerdim nese başka bişi düşünim ben ozmn FOXXLY (:
-
in. nerenin plakası ki. lix.in olsaydı bak o açıkmış.
-
lix.in gibi bişi mi ha biliorm onu şimdi düştü.. açılmasını beklicen gibi ozmn sitenin (:
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
in. nerenin plakası ki. lix.in olsaydı bak o açıkmış.
-----------------------------India > Hindistan :)
-
Eğer bişeyin partları flnsa indirecein dosyalar yardımcı olmaya çalışırım :) deilsede olmaya çalışırım bi iletişim kuralım :)
-
google da o siteyi arat sitenin altında ön bellek war ona tıkla şansın warsa görünür ama tam linkini arat
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 11