Efsanevi Cambridge Soundworks DTT 2500 5.1 Digital
-
Cambridge SoundWorks DTT 2500 5.1 digital hoparlörümü satıyorum. Tertemiz neredeyse sıfı gibi bir üründür. 200 TL
-
çok sağlam bir sistemdir.ama eskidi 10 sene onceki ses sistemi..
-
Hocam özellikle orta ve tizlerde rakibi çok az diyebilirim. 4 yıldır z5500 kullandım ancak bu sistemin uydu hoparlörleri daha güzel bence. temiz ses veriyo ve boğmuyor sesi.
-
optic çıkış da varmış la atlarım üzerine de anasını satim parayı başka yerde kullanmam lazım. Alet güzelmiş off ya :/
-
bassı çok tok ve tatlıdır rahatsız etmez öyle.. arkadaşımda kullanıyor hala :)
-
Dün yeni bir ses kartı aldım hakkaten de çok hoç bir sesi var. he diyeceksiniz ki o zaman neden satıyorsun. 2.1 stereo ya da 2.0 hi-fi sistem almayı düşünüyorum o nedenle satışa çıkardım.
-
_ogz bunu yazdı
Dün yeni bir ses kartı aldım hakkaten de çok hoç bir sesi var. he diyeceksiniz ki o zaman neden satıyorsun. 2.1 stereo ya da 2.0 hi-fi sistem almayı düşünüyorum o nedenle satışa çıkardım.
bende de asus essence stx var fakat kullanamıyorum.:( Elimde 5.1 creative var ama o da 3 lü jack giriş istiyor mecburen çıkarttım köşede duruyor. bir z-906 düşünüyorum ama baya var alana kadar :(
-
deja-vu bunu yazdı_ogz bunu yazdı
bende de asus essence stx var fakat kullanamıyorum.:( Elimde 5.1 creative var ama o da 3 lü jack giriş istiyor mecburen çıkarttım köşede duruyor. bir z-906 düşünüyorum ama baya var alana kadar :(
Benim sistemi satayım sana işte :) Şaka bir yana ben de z5500 ümü sattım. totalde 4 yıl falan kullandım ama sesini yarıya kadar bile açmam ne mümkün? Ben de ses kalitesi iyi ama watt'ı düşük bir sisteme geçtim.
-
_ogz bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı_ogz bunu yazdı
Benim sistemi satayım sana işte :) Şaka bir yana ben de z5500 ümü sattım. totalde 4 yıl falan kullandım ama sesini yarıya kadar bile açmam ne mümkün? Ben de ses kalitesi iyi ama watt'ı düşük bir sisteme geçtim.
Optik çıkışı sadece ac3 destekliymiş. Ayıp olur benim ses kartına. Hayvan kadar Blu-ray film HD-Audio arşivim var küfür ederler adam :D ek olarak para meselesi. Ekimde almanyaya gidiyorum para lazım. 200 çok değil ama işte 100 € 100 € dur. Umarım satarsın hocam kaliteli ses sistemi :) UPUP
-
eski bi' sistem ama çalışıyorsa ve bir sorunu yoksa bu fiyata alınır. ciddi alıcıların denemesini isterim. iyi satışlar.