folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Efsanevi Cambridge Soundworks DTT 2500 5.1 Digital

Efsanevi Cambridge Soundworks DTT 2500 5.1 Digital

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Cambridge SoundWorks DTT 2500 5.1 digital hoparlörümü satıyorum. Tertemiz neredeyse sıfı gibi bir üründür. 200 TL

kah cikarim gokyuzune seyrederim alemi, kah inerim yeryuzune seyreder alem beni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

çok sağlam bir sistemdir.ama eskidi 10 sene onceki ses sistemi..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Hocam özellikle orta ve tizlerde rakibi çok az diyebilirim. 4 yıldır z5500 kullandım ancak bu sistemin uydu hoparlörleri daha güzel bence. temiz ses veriyo ve boğmuyor sesi.

kah cikarim gokyuzune seyrederim alemi, kah inerim yeryuzune seyreder alem beni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

optic çıkış da varmış la atlarım üzerine de anasını satim parayı başka yerde kullanmam lazım. Alet güzelmiş off ya :/

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bassı çok tok ve tatlıdır rahatsız etmez öyle.. arkadaşımda kullanıyor hala :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Dün yeni bir ses kartı aldım hakkaten de çok hoç bir sesi var. he diyeceksiniz ki o zaman neden satıyorsun. 2.1 stereo ya da 2.0 hi-fi sistem almayı düşünüyorum o nedenle satışa çıkardım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    _ogz bunu yazdı

Dün yeni bir ses kartı aldım hakkaten de çok hoç bir sesi var. he diyeceksiniz ki o zaman neden satıyorsun. 2.1 stereo ya da 2.0 hi-fi sistem almayı düşünüyorum o nedenle satışa çıkardım.

bende de asus essence stx var fakat kullanamıyorum.:( Elimde 5.1 creative var ama o da 3 lü jack giriş istiyor mecburen çıkarttım köşede duruyor. bir z-906 düşünüyorum ama baya var alana kadar :(

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    _ogz bunu yazdı

bende de asus essence stx var fakat kullanamıyorum.:( Elimde 5.1 creative var ama o da 3 lü jack giriş istiyor mecburen çıkarttım köşede duruyor. bir z-906 düşünüyorum ama baya var alana kadar :(

Benim sistemi satayım sana işte :)  Şaka bir yana ben de z5500 ümü sattım. totalde 4 yıl falan kullandım ama sesini yarıya kadar bile açmam ne mümkün? Ben de ses kalitesi iyi ama watt'ı düşük bir sisteme geçtim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    _ogz bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    _ogz bunu yazdı

Benim sistemi satayım sana işte :)  Şaka bir yana ben de z5500 ümü sattım. totalde 4 yıl falan kullandım ama sesini yarıya kadar bile açmam ne mümkün? Ben de ses kalitesi iyi ama watt'ı düşük bir sisteme geçtim.

Optik çıkışı sadece ac3 destekliymiş. Ayıp olur benim ses kartına. Hayvan kadar Blu-ray film HD-Audio arşivim var küfür ederler adam :D ek olarak para meselesi. Ekimde almanyaya gidiyorum para lazım. 200 çok değil ama işte 100 € 100 € dur. Umarım satarsın hocam kaliteli ses sistemi :) UPUP

Almanya Fatihi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

eski bi' sistem ama çalışıyorsa ve bir sorunu yoksa bu fiyata alınır. ciddi alıcıların denemesini isterim. iyi satışlar.

Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 10