Ege Turu Dusunuyorum Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

3-4 gun icerisindr bir ege turuna cikacagim ist dan kendi aracimla canakkale den baslayio bidrum yada fethiyede bitirmek istiyoruz hem kultur hem deniz olacak her yeri gezmek istiyoruz tum tavsiyelere acigim kesin gorun dediginiz yerleri soylersrniz sevinirim 

Ayrica tur icin kitap dergi vs varsa bir yerlerde onu da tavsiye ederseniz sevinirim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    micropin
    micropin's avatar
    Erkek

Ayni turu gecen yil kiz arkadasimla yaptim. Istanbul'dan ciktik, Canakkale uzerinden Fethiye'ye kadar gittik. 10 gunde toplam 2500km'ye yakin direksiyon sallamisim.

mutlaka gor diyecegim yerler;

0. Canakkale: Sehir merkezinde Truva filminde kullanilan at var, Ayvalik tarafinda gercek Troy var, muze kartiyla giriliyor.

1. Ayvalik: Seytan Sofrasi, Sarimsakli plaji, Canakkale tarafindan Seytan Sofrasina bakan kamp yerlerinin manzarasi da muthisti.

2. Izmir: Efes Antik Kenti, Sirince de oldukca hos bir dokuya sahip, meyve saraplari guzel, sarap evlerinde hepsinin tadina bedava bakabilirsin.

3. Didim Altinkum ve  Marmaris'in suyu biraz bulanikti. Sanirim eylul ayinda gittigimizden dolayi boyleydi. Marmaris'in sahil seridindeki canli muzik yapan yerler guzel, cok pahali degil. Altinkum'da Sunshine restourant'a asla gitme :) Turkleri sevmiyor kekolar, hizmet ve hiz yabancilara olanin yarisi, bayat iki cupraya 90 lira verdik. 

4. Fethiye Oludeniz'in plaji taslik, sezlong semsiye digerlerine gore pahali ancak tartismasiz en guzel manzara ve deniz suyuna sahip. Biz  aceleden goremedik ama mutlaka Kelebekler Vadisi turlarina katilin.

micropin tarafından 31/Tem/16 20:08 tarihinde düzenlenmiştir

"Nasıl doğabilirsin ki yeniden önce küle dönmeden..."
Toplam Hit: 584 Toplam Mesaj: 2
ege tur arac