Ege Üniversitesi Yaz Okulu
-
ziraat fakültesi 2. sınıftayım yaz okulunda almak istediğim 2 ders var çanakkale 18 martta okuyorum fakat izmirde almalıyım esaslar nelerdir ücretler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim orda tanıdığı olan varmı
-
Takip, afyon kocatepedeyim benimde birtane kalma ihtimali var izmirde vermem gerek.
-
Mert_648 bunu yazdı
ziraat fakültesi 2. sınıftayım yaz okulunda almak istediğim 2 ders var çanakkale 18 martta okuyorum fakat izmirde almalıyım esaslar nelerdir ücretler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim orda tanıdığı olan varmı
bu 2 dersi izmirde verip izmire yata geçiş yapmaya çalışcam aciliyeti var
-
abi başka okulda ders alıp ünide nasıl saydırıyorsunuz. Bizim şerefsizler hiçbir şekilde saymıyorlar.
-
Hocam danışmanına gidip durumu anlatıcaksın, bu iş aşırı detay biraz hatırısayılır bırısı yada torpilli olucaksın yada herşey kitabına uygun olucak.
Hocana soyle zaten daha başlamadı bu ayın sonunda yada hazıran ortası gibi aşlar başvuru yapıcaksın egeye, sonra hocalarından boyle izin belgesi gibi birşey alıcaksın imza ve transkript sonra transkript den bakıcaklar alıcagın derslerın içerikleri ve kredileri uyumlumu uyumluysa alıcaksın sonra okuluna gidip saydırıcaksın muaf gorunuyosun yanı cc alsan yeter.
Yanı başka okuldan aldığın için en azından cc olmalı.
Bizim var oyle, geçilmeyen zor dersleri başka okuldan alıp saydırıyo, kolay dersler hep aa ba sonra mezun olurkende zor dersler cc olduğu halde farketmıyo muaf gorunuyo cocugun dıploma notu 3.70 oluyo.
-
Ege Üni. - Tarım Ekonomisi 2012 mezunuyum ve mutluyum :)
Esasları bilmiyorum lakin.