folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Eğitim - Etüt - Danışmanlık Sitesi?

Eğitim - Etüt - Danışmanlık Sitesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi kaç öğretmen arkadaşla istanbulda eğitim üzerine danışmanlık yapan, birebir eğitim veren, paket eğitim sistemiyle hizmet veren ne bileyim hem danışmanlık hem eğitim hem etüt tarzı bir kurum kurmak istiyoruz. bir web siteside olsun istiyoruz. şöyle orjinal bir şeylerin oldugu web sitesi kurmak istiyoruz. Hangi scripti kullanalım. şu anda öyle cafcaflı paralar verip script yazdıramayacağız maalesef. bu tür şeylere uygun web scriptleri nelerdir neler önerirsiniz.

ayrıca bu web sitesindede neler yapabiliriz varmı bilgilerini paylaşacak arkadaşlar? 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

yeni açılacak olan bir kurumsanız aşırı fonksiyonel bir web sitesine şuanllık gerek yok bence. kurumunuzu, eğitim paketlerinizi, işleyişinizi, farkınızı veya farkınız yoksada varmış gibi gösterip vs vs yönlerinizi detaylı ve abartısız bir makjajla webe dökün. tasarımıda göz alıcı yaptığınız takdirde kurumunuzun şuanlık web kanadı iş görür. ayrıca ajax, javascript uygulamalarından yararlanın.bu şekilde orjinallik elde edebilirsiniz.hazır bir sistem arıyorsanız wordpress e bi tema çakıp kullanın.

..
Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 2