Eğitim Danışmanları / Azınlık Okulları
-
Bu sene liseye veya ilk öğretime başlayacak akrabalarım ve kardeşim var. Biz adam akıllı bir eğitim ve öğretim alamadığımız için aynı şeyin onların başına da gelmesini istemiyorum, tabularla kafalarını siksinler istemiyorum, kendilerini yetiştirerek büyümelerini istiyorum o nedenle bir eğitim haritası çıkarmaya yöneldim.
Yurt dışında eğitim(Üniversite), ilköğretim(Galatasaray i.ö. gibi okullar hatta Galatatasaray i.ö e giriş çok işime yarar), Liseler(Azınlık okulları vs.).
Derdim şu çocukların yabancı dilleri öğrenmeleri(en az 2), teori üretip pratiğe dökebilmeleri, kişiliklerini oturtmaları ve kendini geliştirmeleri. Günümüz sisteminde hayatlarının 2/3 ü 18 yaşına kadar okulda geçtiği için kendini geliştirme fırsatı okulda yakalanıyor malesef.
Şu ayrıca çok güzel olur, eğer bana İstanbulda tüm bu sorularımı cevaplıyacak, oturup sohbet edebileciğim bir mürid varsa ya da mürid tanıdığı varsa çok güzel olur çünkü bu konu benim için hayati önem taşıyor.
-
Haritani olusturabilirsen bizlede paylasiran super olur bizimsde senin gibi kaygilarimiz var :)
-
Absolut bunu yazdı:
-----------------------------Haritani olusturabilirsen bizlede paylasiran super olur bizimsde senin gibi kaygilarimiz var :)
-----------------------------tabi ki dostum.
-
önemli arkadaşlar yardımcı olacaklar vardır eminim...