Eğitim Sorunları.....
-
Müridler kardeşime "türkiye'de ki eğitim sorunları" hakkında slayt hazırlanması istenmiş.Bir kaynak buldum fakat beğenmedim.Yani şöyle demiş."-Ezber eğitimin olması" yazmış bırakmış.Hiç bir açıklama yapmamış.Kaynak verebilirmisiniz?Şimdiden teşekkür ederim.
-
türkiyedeki egitim sorunlarini otursan haci 10 dk da en az 30 40 satir cikarirsin..
hazirci olma.. yaratici ol ...
-
tatiller çok uzun insanlar dersten soğuyor
okullar yeterli ilgiyi görmüyo
meleki eğitime önem verilmiyo
herkes bir kaç tane yazarsa aklına gelen 1 saat sonra bişiler çıkar ortaya diye düşünüyorum
-
bir kaç doküman varda işine yarar mı bilemem ama ordan özetini çıkarırsın hocam.. bişeyler hatırlarsın kendin hazırlarsın..
buyur hocam ;
http://rapidshare.com/files/150632261/e__287_itimle_ilgili.rar.html
rar şifresi : essan
-
okul sayısı yetersiz sınıftaki öğrenci sayısı 40 olan yerler var .
öğretmenlerin eğitimi yetersiz öğretmen oluş şekilleri yanlış.
torpille öğretmen olan ve müdürlüğe getirilenler var.
bunların vereceği eğitim karakterleri gibi sorunlu oluyor.
birde öss diye bir saçmalık varki,onun a.q ben.
-
en büyük sorun ögretmen eksikligidir en azından bizim çevrede.ögretmeleri tam olan bir okul bile yok :/
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------okul sayısı yetersiz sınıftaki öğrenci sayısı 40 olan yerler var .
öğretmenlerin eğitimi yetersiz öğretmen oluş şekilleri yanlış.
torpille öğretmen olan ve müdürlüğe getirilenler var.
bunların vereceği eğitim karakterleri gibi sorunlu oluyor.
birde öss diye bir saçmalık varki,onun a.q ben.
-----------------------------
40 mı şaka gibi :D kardeşim 1.sınıfa başladı sınıfında 52 kişi war :D torpil bol ayrıca neden bizde nanoteknoloji ile ilgilenmıyoruz ? neden bizimde bir astronomi üssümüz neyin ondan yok ? -
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Müridler kardeşime "türkiye'de ki eğitim sorunları" hakkında slayt hazırlanması istenmiş.Bir kaynak buldum fakat beğenmedim.Yani şöyle demiş."-Ezber eğitimin olması" yazmış bırakmış.Hiç bir açıklama yapmamış.Kaynak verebilirmisiniz?Şimdiden teşekkür ederim.
Türkiyedeki olumsuzlukların tümünü düşün, oraya bağla olayı çözersin ztn -
Köy Enstitülerini kapatan zihniyet Türk Eğitim sisteminden elini çektiği anda sorun çözülür.
Aklı hür , vicdanı hür nesiller yetiştiremiyoruz.
-
BRK35 bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Müridler kardeşime "türkiye'de ki eğitim sorunları" hakkında slayt hazırlanması istenmiş.Bir kaynak buldum fakat beğenmedim.Yani şöyle demiş."-Ezber eğitimin olması" yazmış bırakmış.Hiç bir açıklama yapmamış.Kaynak verebilirmisiniz?Şimdiden teşekkür ederim.
Olm biz 2 kardeş değil miyiz? Eğer cevabın evet ise bu 3. kim. Yada bana biri böle konu verdi de benim niye haberim yok. Hangi yıldayız? Nerden geldik nereye gidiyoruz :S
hay allahm çok hoşuna gidiyor dimi geçmiş konuları hortlatmak..Komşunun veleti istemişti zamanında hey gdi gnler hey :D