folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Eğitim Videosu Çekmek Ve Videoyu Düzenlemek İçin Program Tavsiyesi?

Eğitim Videosu Çekmek Ve Videoyu Düzenlemek İçin Program Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar;

çekmek istediğim bir eğitim için ekran görüntüsünü kaydedeceğim bazı yerlerde kameradan kendi konuşmamı göstermem lazım. bazen de ekranın köşesinde kendi görüntüm varken bilgisayar ekranını göstereceğim. Bunun için bir program arıyorum. Bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca videoda kesme bazı ufak efektler ekleme yapmak için video düzenleme programı lazım. Movie maker çok amatör kalıyor. Biraz daha profesyonel bir program lazım. Öğrenmek için vaktim var. Oturup video düzenleme programını öğrenirim. Bunun için de program tavsiyelerinizi bekliyorum. 

Şimdiden teşekkürler.

Edit : Bir de internette bir site vardı 5$ 10$ gibi paralara reklam tanıtım intro videoları çekiyorlardı bilen var mı?

edit 2 : siteyi buldum https://www.fiverr.com/

wm-t tarafından 25/Eyl/15 23:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

efect kesim için felan after effect öneririrm hocam

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

renderı şusu busu after effect ağır gelir hocam ufak tefek efektler için bu programı önermek lüzumsuz geldi bana.

premier diyecem işini görür ama yapacağın işi söylersen ona göre önerelim ufak tefek efektlerden kastın ne milyon tane ufak tefek efekt var :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

renderı şusu busu after effect ağır gelir hocam ufak tefek efektler için bu programı önermek lüzumsuz geldi bana.

premier diyecem işini görür ama yapacağın işi söylersen ona göre önerelim ufak tefek efektlerden kastın ne milyon tane ufak tefek efekt var :)

hocam videoyu kesme yada  alt müzik koyma tarzı bişi olursa +videoda oynama+ logo yerleştirme after effect iyi gider

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

Videoya yazı ekleme, bazı ufak şekiller ekleme gibi efektler.

Bir de internette bir site vardı 5$ 10$ gibi paralara reklam tanıtım intro videoları çekiyorlardı bilen var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

hocam premier işini görür kesme felan işlerinde çok kolay yaparsın çıktı alma videolarına felan bak youtubede effect konusuna gelince after affecte olan affectler var tamamımı bazılarımı bilmiyorum after effect göre daha kullanışlı ve basıt  premier

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

demek istediğim after effectsde yapılan işlemlerin çoğu premiere de geldi zaten.. kesme biçme logo koyma 2. video koyma videoyu bölme felan hepsi premierde yapılır ve daha kolay yapılır bu işlemler için after effect kasmaya gerek yok.  Adamlar after effect ele ayağa düşmesin diye onda olan basit özellikleri premiere de getirdi zaten.. 

Not: İstediğin şeyler için premiere uygun nette nasıl yapıldıgını aratıp bulabilirsin hocam.. 

Hakkinen tarafından 25/Eyl/15 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim arkadaşlar. galiba premier işimi görecek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazuo
    kazuo's avatar
    Erkek

Ekran görüntüsü kaydetmek için Camtasia öneririm. Premiere eğitimi için de buradan başlayabilirsiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek
    kazuo bunu yazdı

Ekran görüntüsü kaydetmek için Camtasia öneririm. Premiere eğitimi için de buradan başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim

Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 10
video düzenleme