Egitimofis (Görsel Programlama Eğitimleri)
-
Bi sitede gördüm bu siteyi biraz baktım ve sizinle paylaşmak istedim.Ama ben görsel eğitime ve e-booklara karşıyım.Öğreneceksen adam gibi kitaptan öğreneceksin.Bazı arkadaşlar bu tarz videoları arşivliyorlar onlar için yararlı olacağını düşündüm ve paylaşmak istedim.. Umarım işinize yarar..
Video kategorileri
VB.NET
Python
DW ile ASP Uygulamaları
Delphi
Flash
PHP
Photoshop
SolidWorks
Think Design
English Lessons
MS Access
MS FrontPage
HTML
VB Script
ASP
Dreamweaverhttp://www.egitimofis.com/
Not: Reklam amacı yoktur.Ne siteyi ne de sahibini tanırım :)
-
teşekkürler hojam bunu hiç bir zaman kullanmıcamı bidiğim halde yinede arşivliyorum işte.. arşiwcilik bi hayat felsefesi yaw :D saol bu arada bu eğitimofisi'i çok görmeye başladım son zamanlarda afferem onlara :)
-
Ben buraya takılıyorum zaten.Ama flash dersleri az.
-
bunun htmlsiyle php sini bi ara çömezim paylaşmıştı. sağlam site :D
en azından üyeliksiz izleniyo
-
teşekkürler paylasım için
-
Güzel Paylaşım EyvAllah..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bunun htmlsiyle php sini bi ara çömezim paylaşmıştı. sağlam site :D
en azından üyeliksiz izleniyo
-----------------------------
Çömezin züksün seni :D
Eğitim ofis gerçekten prof takılan bir site (:
birde kariyervide var :D
kariyervideo.com ;)
Yanlız orası daha bi amator gibi gelıyor bana (C++ eğitimlerinde dosya işlemlerini izleyin :S)
Ama her zaman savunduğum bir şey var PHPyi sıfırdan öğrenecekseniz eğitim ofisin videoları izlemelisiniz ;)
Neden sorusunuda cevaplayayım int. cogu egıtım setı mevcut suan elımde hepsıne sole bır goz atınca egıtım veren vatandaslar sıze hata yapmayı ogretıyor resmen :S Syntax hataları fln delleniyorsunuz :D
Şöle bir durum izliyorsunuz adamı kıtlendınız adam test ediyor "aaa bak olmadı.Niye olmadı ? çünkü noktalı virgülümüzü unutmusuzz siz sakın unutmayın" e noldu sımdı a.q ? Konsantremı zikti :D
Sağ olsun emayt abim öle deel :D full derslerını ızledım belki 3-4 kere hata yapmıstır onlarda syntax deel en azından :D ayrıca abim mantıgını anlatıyor sıze (: Zaten öğrenmeniz gereken bu (: -
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------(...)
Şöle bir durum izliyorsunuz adamı kıtlendınız adam test ediyor "aaa bak olmadı.Niye olmadı ? çünkü noktalı virgülümüzü unutmusuzz siz sakın unutmayın" e noldu sımdı a.q ? Konsantremı zikti :D
(...)
-----------------------------zuahsdasdfasghdha ben ettim siz etmeyin :DD
bu arada konuyu manual hobbidi yapıyom :) kaynak sağlam. kesinlikle lazım olur size.
-
teşekkürler kotalı bağlantılar için sorun olur