Eğlenceli Hukuk Kitapları (Varsa)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Ben hukukta falan okumuyorum. Fakat yasaların açıklıklarını bulan çok güzel hikayeler falan var. Bu tarz okunurken eglenceli vakit geçirilebilecek güzel kitaplar biliyor musunuz ?

Biraz bakıyordum fakat düzgün birşeylere denk gelemedim. D&R'da bakıcam. ŞÖyle birşey buldum ama

http://www.birazoku.com/bir-savcinin-not-defterinden-2/

tavsiyesi olan varsa takipteyim. Bugün yarın bakarım. Yada gidip bi CEO, lider birşeyin biyografisi yada kendi yazdığı kitabı alıcam.

Ben tasiye edeyim, hukuktan alakasız ;

Çılgın Türkler - Kıbırs ve Starbucks kurucusu , başkanı veCEO'sunun yazdığı Onward isimli kitap. İkiside süper. İkiside sürükleyicidir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Bi ziplasin. Yarin gidicem, bisey cikarsa ona gore bakarim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hukuktan alakasız öneri oalrak bende bi öenri verebilirim, kategorisi ne zaten bende bilmiyorum :) röpörtaj heralde :) 
    Murat Bardakçı nın Son Osmanlılar diye bir kitabı var. 1924 te yurtdışına çıkarılan osmanlı hanedanınn , torunlarının çocuklarının vs yurtdışında yaşayan üyelerinden bulabildiklerini bulmuş ve konuşmuş onlarla, bunuda kitapta toplamış. Sonuçta bi tarih kitabı değil ama yakın tarihimiz olan insanların devamı olanların hikayesi vs olunca garip bi şekilde okutuyo kendini :) 

.
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 3