Ehliyet Almak İçin Yapilacaklar ?
-
Sertifikayla birlikte emniyetin yolu tutulur
Sertifikanin içinde : 1-diplomanin asli
2-kursu vermiş oldugu sertifikasi
3-Nufus cüzdani ve fotokopisi
4-Saglik raporu (saglik ocagindan)
5-Kan gurubu karti ( saglik ocagindan)
6-Adliyeden sicil kaydi
Söförler derneginden 2,5 tl Tutarinda bi sigorta kagiti aliyorsun form gibi birşey
sadece kimlik bilgilerin ile içini dolduruyorsun eger sigortacilara gidersen 10 15 tl aliyorlar gitme otur kendin doldur
Daha sonra Emniyetin içine gir 1-maliye bölümü var içerde 240 tl B sinifi için üçteti yatiriyorsun makbuzu aliyorsun
2-Parmak izi için ayri bir bölüm var gidip ordan parkmak izini veriyorsun + bir adet resim
3-Daha sonra son işlem gerekli evraklari teslim edecegin yere geciyorsun
4-Saglik raporunu + sicil kaydını + kan gurubunu içleyip tekrar sana veriyorlar + bir adet resim
60 tl de bu bölüme yatiyorsun ve işlemler sona eriyor söyledigi tarihte veya saatte ehliyetini alabilirsin
umarim işinize yarar
-
ehliyetin hayırlı olsun.
-
acikistihbarat bunu yazdı:
-----------------------------
ehliyetin hayırlı olsun.
-----------------------------eyw hoca ben de almadan önce nerelere gidilecegi neler istenilecegi konusunda sıkıntı cekmiştim
inş bunlar alacak arkaadaslarin işine yarar yok o kuyrukta beklemek bi ölüm
-
E sınıfının haracıda 400 lira :|
-
yeni yasa gelcek diyolardı hiç de takip etmedim. geldi mi bu 2 yıllık stajerlik filan ?
-
aziz2724 bunu yazdı:
-----------------------------
yeni yasa gelcek diyolardı hiç de takip etmedim. geldi mi bu 2 yıllık stajerlik filan ?
-----------------------------2006'da almaya gittim bu sene son diyorlardı sene 2011 oldu neredeyse hala bu sene son diyorlar. Ama geçen gün tv'de gördüm bu sene harbi son galiba :)
-
2 yada 3 gün önce aldm ehlyeti elime
gece çalıştm o sırada bi kaç gün günleri saşırıo insan :D