folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet İçin Verdiğim Harç Yanarmı

Ehliyet İçin Verdiğim Harç Yanarmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ehliyet almak için emniyete gittim harcı ödedim parmak izi verdim sıramı beklerken bir mesele oldu işlemleri yapamadan biyere gitmem gerekti şimdi ben yarın tekrar gidicemde yatırdığım harç yanıyormu yoksa bugün yatırdığımla yarın işlem yapabilirmiyim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

arkadaşlar ehliyet almak için emniyete gittim harcı ödedim parmak izi verdim sıramı beklerken bir mesele oldu işlemleri yapamadan biyere gitmem gerekti şimdi ben yarın tekrar gidicemde yatırdığım harç yanıyormu yoksa bugün yatırdığımla yarın işlem yapabilirmiyim

saçmalama harç niye yansın :D gider yarın işlerini halledersin sıkıntı olmaz makbuzun elinde di mi ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

saçmalama harç niye yansın :D gider yarın işlerini halledersin sıkıntı olmaz makbuzun elinde di mi ?

evet elimde saol hocam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam ne kadar yatırdın maliyeye felan?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

maliye yok hocam harcı emniyette yatırıyon 340 lira bide 101 lira kart ücreti kursta herşey dahil 400 15 lirada dosya ücreti verdim kursta ama trafik şubeden kendin alıp götürürsen dosya ücretszmiş

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Bende dun yatirdim bugun aldim ehliyeti sorun olmaz hocam. Hatta gittim harci yatirdim 334 lira emniyete gittim kimlik foto istediler evde kalmis onlari aldim tekrar gittim parmak izi aldilar sonra pasapost odasina gittim orada islemleri yaparken adam 103 lira para istedi. Bide uzerimde o kadar yoktu neyse o zaman yarin gel dedi. Bugun gittim sabah gittigimde benim ehliyeti hazirlamaya baslamis zaten bir iki imza attim  ehliyeti aldim ciktim :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

maliye yok hocam harcı emniyette yatırıyon 340 lira bide 101 lira kart ücreti kursta herşey dahil 400 15 lirada dosya ücreti verdim kursta ama trafik şubeden kendin alıp götürürsen dosya ücretszmiş

Sınavı geçtim de bir emniyet kaldı hocam işte kart ücreti felan düştü diyorlardı

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

pazartesi aldım ben =)

Toplam Hit: 843 Toplam Mesaj: 8