Ehliyet İçin Verdiğim Harç Yanarmı
-
arkadaşlar ehliyet almak için emniyete gittim harcı ödedim parmak izi verdim sıramı beklerken bir mesele oldu işlemleri yapamadan biyere gitmem gerekti şimdi ben yarın tekrar gidicemde yatırdığım harç yanıyormu yoksa bugün yatırdığımla yarın işlem yapabilirmiyim
-
dead_march bunu yazdı
arkadaşlar ehliyet almak için emniyete gittim harcı ödedim parmak izi verdim sıramı beklerken bir mesele oldu işlemleri yapamadan biyere gitmem gerekti şimdi ben yarın tekrar gidicemde yatırdığım harç yanıyormu yoksa bugün yatırdığımla yarın işlem yapabilirmiyim
saçmalama harç niye yansın :D gider yarın işlerini halledersin sıkıntı olmaz makbuzun elinde di mi ?
-
KaRaKuLe bunu yazdıdead_march bunu yazdı
saçmalama harç niye yansın :D gider yarın işlerini halledersin sıkıntı olmaz makbuzun elinde di mi ?
evet elimde saol hocam
-
Hocam ne kadar yatırdın maliyeye felan?
-
CAgAtAy bunu yazdı
maliye yok hocam harcı emniyette yatırıyon 340 lira bide 101 lira kart ücreti kursta herşey dahil 400 15 lirada dosya ücreti verdim kursta ama trafik şubeden kendin alıp götürürsen dosya ücretszmiş
-
Bende dun yatirdim bugun aldim ehliyeti sorun olmaz hocam. Hatta gittim harci yatirdim 334 lira emniyete gittim kimlik foto istediler evde kalmis onlari aldim tekrar gittim parmak izi aldilar sonra pasapost odasina gittim orada islemleri yaparken adam 103 lira para istedi. Bide uzerimde o kadar yoktu neyse o zaman yarin gel dedi. Bugun gittim sabah gittigimde benim ehliyeti hazirlamaya baslamis zaten bir iki imza attim ehliyeti aldim ciktim :D
-
dead_march bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
maliye yok hocam harcı emniyette yatırıyon 340 lira bide 101 lira kart ücreti kursta herşey dahil 400 15 lirada dosya ücreti verdim kursta ama trafik şubeden kendin alıp götürürsen dosya ücretszmiş
Sınavı geçtim de bir emniyet kaldı hocam işte kart ücreti felan düştü diyorlardı
-
pazartesi aldım ben =)