Ehliyet Kursuna Gitmeden Sınava Girmem Mümkün Mü?
-
Merhaba, b ehliyetim var. motor içinde almak istiyorum. Bi ara duymuştum böyle birşey, sınava girmek için kursa gitmeye gerek yok şeklinde. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa sınava nerden nasıl başvurucam. B ehliyet için kurs ayarlaşamıştı herşeyi. Şimdi kurssuz nasıl yaparız?
not: Kurs fiyatları 350-400 arası değişiyor bide trafik var 250.
Bide motor sınavında hangi tip motorla sürüş yaptırıyorlar?
-
öyle bişi yok yanlış yoldasın dostum
-
2008 de ben a2 ve B ehilet aldığımda sadece araç eğitimlerne ve deneme sınavlarına gitmediğin zaman birşey olmuyordu.
şimdi 1 gün bile gelmezsen problem yapıyorlar. ısrar edersen iptal ediyorlar yeniden kayıt oluyorsun.
motor sınavında 5 vites motor la sürüş yaptırıyorlar.
her sürücü kursu farklı araç kullandığı için hepsinin vites geçişleri farklı.
-
bu kursu devlet niye acmiyor. dandik sacma kurslar icin patronlarina niye para kazandiriyoruz ?
-
bu kursu devlet niye acmiyor. dandik sacma kurslar icin patronlarina niye para kazandiriyoruz ?
-
zeybekustasi bunu yazdıbu kursu devlet niye acmiyor. dandik sacma kurslar icin patronlarina niye para kazandiriyoruz ?
kurs eğitimi gereksiz olduğundan bende kendim halletmekten yanayım işte eğer olursa. umutlarım sararıyor ama
-
cemnet bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbu kursu devlet niye acmiyor. dandik sacma kurslar icin patronlarina niye para kazandiriyoruz ?
kurs eğitimi gereksiz olduğundan bende kendim halletmekten yanayım işte eğer olursa. umutlarım sararıyor ama
Maalesef hocam olmuyor işte,
O amk kursları MEB e bağlı .
-
-
bende yeni alıyorum kursla konuşur kursa gitmezsen ama kursun parasını vermek mecburi.
sürüşte otomatik ve viteslik motorla sınav yapıyorlar artık hangisi denk gelirse.
sürüş sınavında düz sırayla dizilmiş hunilerin arasından zig zag yaparak geçiyorsun dönüyorsun tekrar geçiyorsun bu kadar.
-
cemnet bunu yazdı
Merhaba, b ehliyetim var. motor içinde almak istiyorum. Bi ara duymuştum böyle birşey, sınava girmek için kursa gitmeye gerek yok şeklinde. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa sınava nerden nasıl başvurucam. B ehliyet için kurs ayarlaşamıştı herşeyi. Şimdi kurssuz nasıl yaparız?
not: Kurs fiyatları 350-400 arası değişiyor bide trafik var 250.
Bide motor sınavında hangi tip motorla sürüş yaptırıyorlar?
yazili snav yok.b ehliyetine sahip olanlar icin yalnizca direksiyon sinavina girip aliyorsun 250 300 kurs tutar digerleri de sanirim harcparalari filan bi 250 tutuyordu .ben direksiuon snavina girdim yalnca