folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sertifikasını Aldım Şimdi Ne Yapıcam

Ehliyet Sertifikasını Aldım Şimdi Ne Yapıcam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ehliyeti almak için sertifikayı nerelere götürmek gerekiyor?

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hoca sertifikayı aldığın kurs söylemedi mi :S sertifikayı aldığın kur hangi emniyete bağlıysa önce onun bir vergisi var onu ödeyeceksin vegi dairesine sonra ehliyet için rapor veren klinikler var oradan muayene raporunu alacaksın ikamethah mikametgah birşeyler daha alıp emniyete trafik şubeye götürüyorsun bildiğim kadarıyla benim aldığım zaman öyle birşeyler yapmıştım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sanırım şehirlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. İnternetten kolayca öğrenebilirsin. Mesela ben Ankaradayım. Ben sağlık raporunu, sicil kaydı, fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi vs. onları kursa kayıt olurken vermiştim adamlara. Sonra sertifikayı alınca bana onları geri iade ettiler bir dosya içeresinde sertifika ile beraber. Dosyanın üzerinde de ilave olarak emniyete ne verileceği yazıyordu. Mesela dosyanın üzerinde bir tane kan kartı yazıyordu. Bende vardı. Fotokopisini çektirdim. 3 tane daha nüfus cüzdanı fotokopisi yazıyordu. Onları da yaptıktan sonra emniyette incelediler. Fazlalıkları geri verdiler. Mesela ben ücreti emniyet içindeki vezneye ödedim. Yani vergi dairesine felan gitmedim. Sanırım 230 ytl. Bir de belgeleri teslim ederken 40 ytl ehliyet ücreti vs. Ama sen kurstan öğren.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

kurs bişeyler söyledi anlamadım burdan soruyorum idare edin :s

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

sürücü kursunun bulunduğu ilçedeki trafik şube müdürlüğüne gideceksin hocam =)

yanına en az 300 tl para, diploma ya da öğrenci belgesi, kimlik vs fotokopileri, bol bol fotoğraf, önceden sürücü kursuna teslim ettiğin belgeleri (adli sicil belgesi, sağlık raporu vs..) almayı unutma, sabah erken git mutlaka çok sıra olur..

hayırlı olsun =)

http://kocaer.me
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Şahsen bugün işlemleri yapmış olarak ben :D :

nüfus cüzdanı fotokopisi

2 tane diploma sureti(noter tasdikli)

orijinal diploma

bayaa fotoğraf

kağıthane veya bağcılar sürücü esnaf odası mı ne a.q. ordan bellge alıp doldur

sertifikan

kan grubu kartın

nüfus cüzdanın

vergi dairesine git sürücü belgesi icin de 213 tl yatır makbuzunu al

sana tavsiyem sabah 5.30 ta falan gir kuyruga ben 5.45 de gittim 24. sıraydım hergün 50 kişi alınıyor.Vergi dairesi ve emniyet 8 de açılıyor açıldıktan sonra sıraya göre git numara al bekle.Bi adam vardı gece 11 den beri bekliyormuş :S :D.emniyete de 60 tl yatırcan sürücü belgesi icin.Ben 24. sırayla anca 11.30 da aldım.Sonra bi 10 gün sonra git belgeni al

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Şahsen bugün işlemleri yapmış olarak ben :D :

nüfus cüzdanı fotokopisi

2 tane diploma sureti(noter tasdikli)

orijinal diploma

bayaa fotoğraf

kağıthane veya bağcılar sürücü esnaf odası mı ne a.q. ordan bellge alıp doldur

sertifikan

kan grubu kartın

nüfus cüzdanın

vergi dairesine git sürücü belgesi icin de 213 tl yatır makbuzunu al

sana tavsiyem sabah 5.30 ta falan gir kuyruga ben 5.45 de gittim 24. sıraydım hergün 50 kişi alınıyor.Vergi dairesi ve emniyet 8 de açılıyor açıldıktan sonra sıraya göre git numara al bekle.Bi adam vardı gece 11 den beri bekliyormuş :S :D.emniyete de 60 tl yatırcan sürücü belgesi icin.Ben 24. sırayla anca 11.30 da aldım.Sonra bi 10 gün sonra git belgeni al

hangi emniyetten aldın.Böyle erken gidildiğini bilmiyodum,bende bayramdan sonra halledicem mecidiyeköy'deki emniyete.

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ne öyle 50 kişi sınırı var ne de 5.45 de falan sıraya girmek gerek

yok öyle bişi

8de açılır 7de falan gidip sıraya giriniz yeterlidir.

gece 11de sıraya giren adama kafam girsin, eğer öyle bişey yoksa yalan söyleyip yanlış yönlendirene komple ben gireyim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben gaziosmanpaşa dakinden aldım.Sürücü kursun nereye bağlıysa ordan alman lazım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:

ne öyle 50 kişi sınırı var ne de 5.45 de falan sıraya girmek gerek

yok öyle bişi

8de açılır 7de falan gidip sıraya giriniz yeterlidir.

Alla alla yalan söylüyoruz sanki bugün sabah 5.30 da kalktım gittim 24. sıradaydım.Ayrıca veznenin önünde öküz gibi 100-150 arası numaralar işlem görecektir diye yazıyordu hatta 150 den sonra boş numara cıkıyordu bizzat denedik

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Türk insanı abartmayı sever de biraz =)

Toplam Hit: 3061 Toplam Mesaj: 11