Ehliyet Sınavına Girenler Yada Bilgisi Olanlar Bi Bakın Pls...
-
Selam hocalar şimdi ben 92 aralık doğumluyum 2010 ocak ayında kursa yazılsam sınavlara girip ehliyet alma hakkım olurmu yada 2010 aralık ayından soramı kursa yazılıp sınavlara girebiliyorum... Bu soruyu çoğu kişiye sordum yarısı farklı yarısı farklı cvp veriyor...
bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Tşk..
-
aralık 2010. 91 ağustos doğumluyum daha yeni ehliyet almaya hak kazandım.
-
sınav tarıhı eger senın dogum tarıhınden sonraysa kursa erken yazılma hakkın war
-
hacım 2010 aralık ayından sonra alırsın. ama A2 sınıf ehliyeti 2010 ocak ayında alabilirsin
-
soldat bunu yazdı:
-----------------------------
sınav tarıhı eger senın dogum tarıhınden sonraysa kursa erken yazılma hakkın war
-----------------------------tam ben dıyecektımm evet arkadas dogru söyluyor..
-
Bilgilendiren arkadaşlara tşk. Yhani 1 senem daha var tam manasıyla 18 i doldurmam gerekiyor...
-
soldat bunu yazdı:
bu üstteki yanlış bilgidir, 18ini doldurmadan kursa kayıt olamazsın
sınava girmeden 1- 1buçuk ay öncesinden bir kursa yazılman gerekiyor (belirli bir süre bu şu an tam hatırlamıyorum, yaklaşık olarak verdim)
bir kursa yazılman için de 18 yaşını doldurmuş olmak zorundasın..aralık 2010 sınavını bile kaçırabilirsin belki de..bir kursu arayarak sınavdan ne kadar zaman önce kursa yazılman gerektiğin konusunda bilgi almanı öneririm..
A2 sınıfı ehliyet için ise alt limit 17 yaştır, motorsiklet ehliyeti yani, 17 yaşını doldurduğunda onu hemen alabilirsin, acelen yoksa iki ehliyeti birleştiririp beraber de alabilirsin indirim yapıyorlar.
saygılar. -
Bu arada 22 ağustos sonuçlarıda gelmiş.
Toplam Hit: 888 Toplam Mesaj: 8