folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sonuçları ??

Ehliyet Sonuçları ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

(not okumak istemeyenler kesik çizginin aşşağısını okusun --- => kesik çizgi)

Bu gün ehliyet sınavına gittim dediler ki 1 saat önceden orda olun.Gittim 1 saat önce sınıfa girdim bi baktım bi teyze.60 yaşında.Sanırsınız ki o okulda okuyormuş dün okula gelmiş dönememiş.

neyse oturdum bi baktım teyzenin masaya giriş belgesi, nüfüs cüzdanı, kurşun kalem, kırmızı kalem alla alla dedim ya teyza nasıl bir gazla evden çıktıysa kırmızı kalem almış.Bir insan nye ehliyet sınavında kırmızı kaleme ihtiyaç duysun?

Bi baktım 3 tane resim.Torunlarının resmi.Yuh dedim.Ben torunlarının resmi diyorum.Acaba gençliğinde erkekti sonra mı teyze oldu ki?inanmazlar diye fotoda mı getirdi.Ahh ah.. yeni ördüğü süğeteride giymiş.

Sonra sıkıntıdan sınav giriş belgesine baktım şey yazıyordu;
    Sınava gelirken sınav giriş belgenizi, nüfus cüzdanınızı vs.. vs.. getirin.Kurşun kalem ve kalemtraşınızıda alın.

Dedim tövbe tövbe.O sırada kafamı arkaya çevirdim bi baktım adam rotring kalem getirmiş.Dedim olur mu adamlar kurşun kalem istemiş.Bi baktım birde kalem traş ??Nası yani rotringi kalem traşla mı açacak?Yoksa kalem rotring görüntüsünde kurşun kalem mi?

---

Zor zar atlattık kolay geçti iyi ki dershaneye gitmemişim, çalışmamışım zamanıma yazık dedim.

Sınav sonuçları ne zaman belli olur bilen varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bende girdim :) 2 hafta sonra açıklanacağını ardından direksiyon sınavına girileceğini söylediler

kedit: bundan sonra girecek arkadaşlara sesleniyorum sağlığı hafife ALMAYINIZ efenim.motor ve trafik basit ama sağlığa bi bakıveriniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bir onceki sinava girdim

Trafik = 98

İlkyardim =98

Motor =90

--------------------------------------------

Gecen cumartesi direksiyon sinavina girdim, 100 tam notla gectim ,iste 200 ytl falan trafige bayilacaz ehliyet almak icin.

Aslinda ben sevmem arabalari ,trafigi vs...ama gelen gecen "ehliyetin varmi" bende "yok" diye cevap veriyordum bende biktim artik "yok" demekten "var" diyeiblmk icin bi ehliyet alayim dedim... B sinfi :) 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    valla hocalar bende sertfikayı aldım şimdi evde yatı.polise vermek için bi 250 ytl fln buldummu o artk bir ehlyet olcak:D

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

şimdi ehliyet sonuçlarına baktım durum şöyle

ilk yardım 30 sorudan 21 doğru 2 şüpheli
    trafik: 50 sorudan 40 doğru 3 şüpheli
    motor: 40 sorudan 39 doğru 5 şüpheli

şüphelileri tam ne yaptım hatırlamıyorum.Şimdi 3 tane durum meydana geliyor.

şüphelilerin hepsi yanlışsa, doğruysa birde teklerde çoğunluk doğruysa kazanır mıyım?

Ayrıca sanırım yanlışlar doğruyu götürmüyor.Ondan salladımda.Götürürse miki tuttuk.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    o sınavı duzenleyenlerin a.q :( yam sınav vaktinde okuldayım bide ne gorım okl bomboş  okulu değiştirmişler kurslara haberde vermemişler a.q  işimiz subata kaldı :(

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

--------------------------------------------

Gecen cumartesi direksiyon sinavina girdim, 100 tam notla gectim ,iste 200 ytl falan trafige bayilacaz ehliyet almak icin.

Aslinda ben sevmem arabalari ,trafigi vs...ama gelen gecen "ehliyetin varmi" bende "yok" diye cevap veriyordum bende biktim artik "yok" demekten "var" diyeiblmk icin bi ehliyet alayim dedim... B sinfi :)

-----------------------------

Aga bide ehliyetin warmı "war" araban war mı? "yok" muhabbeti var :D  ben çok duydum inş sen duymassın ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    sınavı geçemeyen arkadaşlar www.olcaysurucukursu.com bu siteden online test çözerek derslere çalışabilirsiniz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    2006 eylülde B aldım geçen eylül ayındada A2 aldım iki sınav süremi toplasanız 45 dakika yapmaz hiç kursa gitmedim 100 tam puanlada direksiyondan geçtim çok kolay oluyo sınavlar bu kadar cahil sürücünün nedenide bu sürücü kursları zaten...

l enfer c est les autres Sartre ...
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 9