Ehliyetimi Kaybettim
-
Arkadaşlar 1 buçuk senedir ehliyetsiz araba kullanıyordum. Ehliyetimi kaybetmiştim. 15 dk önce yakalandığım çevirmede 172 ₺ trafik cezası yedim. Ben ehliyetimi nasıl çıkarttırırım bunun bana masrafı ne olur ? Bilgi verir misiniz? Allahtan peşin ödemeyle 129 ₺'ye az önce ödedim. Şimdi ehliyetimi kaybettiğimi ilan falan vericekmiyim çıkarttırmak için kaç para ödeyeceğim....
-
http://ehliyetnasilalinir.blogspot.com.tr/2013/07/ehliyet-kaybedilirse-ne-yapmal.html
edit : enter
buruksu tarafından 14/Eyl/14 12:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam bu bilgi 2013 yılında girilmiş. Ücrette herhangi bir değişiklik olmuşmudur ?
-
Hocam bari zayi ilanı falan verseydin şimdi çakalın birisi gider adına piyasayı dolandırır sonra uğraştır dur.
-
Hocam herhangi bir sürücü kursunu ara ben sizin öğrencinizdim, ehliyetimi kaybettim napmam lazım de vs... onlar gerekli bilgiyi verir.
-
hocam konunu baltalamak gıbı olmasında bende ehliyetı yenıletmek ıstıyorum ücreti felan nedır bılen varmı?
-
Bence Trafik e Git
-
Bide gidersen emniyete filan sorsana üstat bende yeniletmek istiyorum, onun için ne gerekliymiş, nedenini sorarlarsa üstündeki resmi beğenmiyorum,