Eizo Monitör Olayı
-
Hocalar bunu internette gördüm.Monitöre ışık gelmesin diye üstteki paravanla kapatmışlar.Bunu eizo adlı şirket komple monitör olarak satıyor.Monitörün kendi özellikleride var.Ama ben sadece paravanı istiyorum.Sadece paravanı alabileceğimiz bir yer var mıdır acaba?

-
Kırtasiyeden siyah karton alarak kendisi yapan fotoğrafçılar var :)
-
DarkSkull bunu yazdı
bence de kendin yapabilirsin.niye para veresin ki
-
nurulmac11 bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
aynen hacılar aslında mantıklıda benim böle şeylere elim pek yatkın değil.Yaparım her hafta bozulur tekrar bantla tekrar et falan uzun iş.Ama son çare öyle yapacam : )
-
u235 bunu yazdınurulmac11 bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı
aynen hacılar aslında mantıklıda benim böle şeylere elim pek yatkın değil.Yaparım her hafta bozulur tekrar bantla tekrar et falan uzun iş.Ama son çare öyle yapacam : )
koctas yada bauhausa git, çok sağlam çift taraflı bantlar var. 7-8 lira falan. bitane al. bitanede zevkine göre sprey boya al.
kırtasiyeden mukavva al. monitörün boyuna göre köşe olacak yerleri çiz maket bıçağıyla oraları mukavvanın yarısına kadar kes tam kesme katlanacak şekilde olsun.istersen sprey boyayla boyarsın güzel durur. çift taraflı bantı monitörün kenarlarına yapıştır.önce üst tarafı tak zaten yanlar aşağı sallanıcak onuda lap diye oturtursun.
illa para harcıycam diyosan bunun yerine privacy filter al. ekrana ışık gelmesini engelliyo zaten ayrıca bu kadar şekilsiz durmuyo
-
eizo bunları ayrıca satıyor
caagroup tarafından 25/Oca/15 16:17 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.eizo.com.tr/global/products/accessories/hoods/index.php
privacy filter işine yaramaz adam okadar para veriyor işi renkle, rengin asla bozulmaması gerek, biz sert kartonunun üzerine siyah kumaş kaplatıp yaptık ve çifttaraflı bant ile yapıştırdık gayette güzel 8 yıldır bişey olmadı. -
caagroup bunu yazdı
eizo bunları ayrıca satıyor
http://www.eizo.com.tr/global/products/accessories/hoods/index.php
privacy filter işine yaramaz adam okadar para veriyor işi renkle, rengin asla bozulmaması gerek, biz sert kartonunun üzerine siyah kumaş kaplatıp yaptık ve çifttaraflı bant ile yapıştırdık gayette güzel 8 yıldır bişey olmadı.Allah Allah bunu görmemişim hocam sağol.Arayayım bakayım bi eğer pahalı bişey değilse alayım yoksa arkadaşların dediği gibi kendim yapacam.